Svenska Ishockeyförbundet

Inbjudan till digital pressträff inför JVM 2022

Dela
Svenska ishockeyförbundet bjuder in till digital pressträff tisdag 21 juni kl 11.00 där Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montén presenterar Sveriges trupp till JVM i Edmonton, Kanada.

Tid: Tisdag 21 juni kl 11.00

Var: Microsoft Teams (du får en länk efter anmälan)

Medverkande: Juniorkronornas förbundskapten Tomas Montén

Anmälan: Senast måndag 20 juni, men gärna så fort som möjligt, till Linus Hugosson: linus.hugosson@swehockey.se Länk till mötet skickas ut på förmiddagen den 21 juni.

Program JVM

JVM-truppen samlas 29 juli och reser till Kanada den 30 juli. JVM spelas mellan 9–20 augusti i Edmonton, Kanada. Sverige spelar i Grupp A tillsammans med USA, Schweiz, Tyskland och Österrike. Spelschema är ännu inte officiellt.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum