Svenska Ishockeyförbundet

Inbjudan till presskonferens inför Damkronornas OS-kval

Dela

Svenska Ishockeyförbundet bjuder in till presskonferens tisdagen den 26 oktober där Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg presenterar truppen till OS-kvalet som spelas den 11–14 november i Luleå.

OS-kvalet spelas i Coop Norrbotten Arena i Luleå den 11–14 november. Deltagande länder är Sverige, Slovakien, Frankrike och Korea.

Tid: 26 oktober 13.00 (kaffe och fika serveras)
Plats: Svenska Spels huvudkontor, Evenemangsgatan 17 i Solna
Medverkande: Damkronornas förbundskapten Ulf Lundberg, Svenska Ishockeyförbundets generalsekreterare Johan Stark, Svenska Spels kommunikationsdirektör Joakim Mörnefält

Anmälan:
För att delta på presskonferensen behöver du anmäla dig senast den 24 oktober till Svenska Ishockeyförbundets kommunikationsansvariga Emma Spennare. Du är anmäld då du får en bekräftelse tillbaka per mail. Inga oanmälda journalister ges tillträde till presskonferensen.

PRESSACKREDITERING/MEDIEBEVAKNING UNDER OS-kvalet

OS-kvalet kommer att genomföras i en ”bubbla” vilket innebär att inga journalister kommer att erbjudas tillträde till spelarområden så som mixed zone på plats i Luleå. Intervjuer med svenska spelare och ledare kommer att erbjudas via video eller telefon under turneringen. Vi ber om att få återkomma med detaljer kring detta.

SPELSCHEMA OS-KVAL

11 november
15.00 Frankrike – Korea
19.00 Slovakien – Sverige

13 november
12.00 Frankrike – Slovakien
16.00 Sverige – Korea

14 november
12.00 Korea – Slovakien
19.00 Sverige – Frankrike

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

Ligamodellen – grunden för avslag på Bodens dispensansökan23.11.2021 13:00:00 CET | Pressmeddelande

Ligamodellen är och har varit en viktig och avgörande del för svensk ishockeys utveckling och kommersiella tillväxt. Det är en modell som stärker de enskilda klubbarna inom respektive liga, men även hela den samlade ishockeyn. Boden Hockey har sökt om dispens från ett krav i ligamodellen, att tillhöra ligaorganisationen Hockeyettan. En enig förbundsstyrelse har beslutat att avslå Bodens dispensansökan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum