LO

Inbjudan till pressträff 1 juni – Presentation av LO:s rapport Välfärdsgapet

Dela
Susanna Gideonsson, LO:s ordförande och Malin Ragnegård, ordförande för Kommunal presenterar den nya rapporten Välfärdsgapet. Här kommer LO årligen att undersöka läget i den svenska välfärden.

Tid: onsdag 1 juni kl 9.30.
Plats: Kommunals kongress, Svenska Mässan, Göteborg. Bredvid rulltrappan till kongressalen.

Tidigare under våren presenterade LO ett krav om förstärkningar av välfärden på drygt 200 miljarder, och över 100 000 nya anställda i vård, skola och omsorg. I rapporten utvecklas bilden av behoven i och förväntningarna på välfärden och vilka krav det ställer på politiken - Välfärdsgapet.

Även digital sändning, OBS: utan möjlighet att ställa frågor. Tid för enskilda intervjuer bokas i samband med anmälan till press@lo.se eller pressjour.forbundet@kommunal.se

Kontakter

Om

LO
LO
Barnhusgatan 18
105 53 Stockholm

http://www.lo.se

LO är en sammanslutning av fjorton svenska fackförbund. LO har till uppgift att leda och samordna LOs och förbundens strävanden att tillvarata arbetstagarnas intressen på arbetsmarknaden och inom näringslivet. LO ska också verka för en samhällsutveckling på grundval av politisk, social och ekonomisk demokrati präglad av jämlikhet och jämställdhet.

Följ LO

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från LO

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum