Stockholms stad

Inbjudan till pressträff om samspel i trafiken

Dela

Stockholms stads trafikdirektör Jonas Eliasson presenterar en attitydundersökning och berättar om satsningar på ett förbättrat samspel i trafiken. Medverkar gör även trafikborgarråd Daniel Helldén.

I en attitydundersökning med 2 000 stockholmare svarade majoriteten att de själva är duktiga på att visa hänsyn i trafiken. De tyckte däremot att deras medtrafikanter är dåliga på att visa hänsyn tillbaka. I takt med att Stockholm växer blir vi också fler som delar på utrymmet i trafiken. Välkommen till en pressträff där Jonas Eliasson och Daniel Helldén pratar om vad stockholmarna tycker om varandra i trafiken, hur vi kan bidra till ett förbättrat samspel i trafiken och vad staden gör för att underlätta detta.

Vad: Pressträff om samspel i trafiken 
När: Onsdag den 10 maj 2017, kl. 10.00-11.00
Var: Sessionssal A, Tekniska Nämndhuset, Fleminggatan 4

Kontakt: Erik Johansson, pressansvarig, trafikkontoret
Telefon: 08-508 262 82
erik.g.johansson@stockholm.se

Nyckelord

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Översikt av Stockholmsenkätens resultat för Skärholmens stadsdelsförvaltning 201817.10.2018 13:48Pressmeddelande

När det gäller ANDT-frågor ser vi ett fortsatt positivt resultat när det gäller alkoholkonsumtion, tobak och narkotika. Inga stora variationer har skett över tid. Vad det gäller brott har Skärholmens stadsdelsförvaltning flera utmaningar samtidigt som tryggheten bland flickor ökat. Vi ser också ett ökat deltagande av både flickor och pojkar på fritidsgårdar/mötesplatser: för år 9 ligger Skärholmen högst i staden när det kommer till flickors deltagande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum