Stockholms stad

Inbjudan till pressträff om samspel i trafiken

Dela

Stockholms stads trafikdirektör Jonas Eliasson presenterar en attitydundersökning och berättar om satsningar på ett förbättrat samspel i trafiken. Medverkar gör även trafikborgarråd Daniel Helldén.

I en attitydundersökning med 2 000 stockholmare svarade majoriteten att de själva är duktiga på att visa hänsyn i trafiken. De tyckte däremot att deras medtrafikanter är dåliga på att visa hänsyn tillbaka. I takt med att Stockholm växer blir vi också fler som delar på utrymmet i trafiken. Välkommen till en pressträff där Jonas Eliasson och Daniel Helldén pratar om vad stockholmarna tycker om varandra i trafiken, hur vi kan bidra till ett förbättrat samspel i trafiken och vad staden gör för att underlätta detta.

Vad: Pressträff om samspel i trafiken 
När: Onsdag den 10 maj 2017, kl. 10.00-11.00
Var: Sessionssal A, Tekniska Nämndhuset, Fleminggatan 4

Kontakt: Erik Johansson, pressansvarig, trafikkontoret
Telefon: 08-508 262 82
erik.g.johansson@stockholm.se

Nyckelord

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum