Lundhags/Brav Sweden AB

INBJUDAN TILL PRESSVISNING AV VÅRENS OCH SOMMARENS KOLLEKTIONER 2022

Dela

BRAV Sverige med varumärkena Lundhags, Swix, Ulvang och Helsport bjuder in till visning av vårens och sommaren produktnyheter samt ger en inblick i trender på den nordiska outdoormarknaden.

Tid: 15.00-16.30, 25 januari 2022

Plats: Björnnäsbacken 15, Stockholm

Digitalt via länk: https://meet.google.com/ebv-qppm-wax

På grund av hur rådande pandemi utvecklas samt eventuella framtida restriktioner kommer presentationen eventuellt endast att ske via länken ovan.

Program

BRAV’s produktutvecklingsdirektör Julie Gretton presenterar kort Brav och några trender på den skandinaviska outdoor-marknaden.

Lundhags visar bland annat det nya superlätta vandringsstället Makke Light samt det nya lästsystemet som gör det enklare att välja rätt känga och sko.

Swix visar sina nya tekniska träningskollektioner för löpning, träning och rullskidor.

Ulvang presenterar bland annat den nya Gira kollektionen - tekniska, funktionella och komfortabla yllekläder till fjällturer och löpning med lite högre intensitet.

Helsport presenterar sina tält.

Det finns givetvis möjlighet till enskilda intervjuer efter visningen. På plats finns produktutvecklare/produktdesigners, marknadschefer samt hållbarhetsansvarig.

O.S.A.: Senast den 20 januari 2022 till Caroline Karlström, caroline.karlstrom@brav.com
0767774020Kontakter

Om

Lundhags/Brav Sweden AB
Björnnäsbacken 15
115 42 Stockholm

http://lundhags.com

Lundhags grundades 1932 då Jonas Lundhag startade ett litet skomakeri på Frösön utanför Östersund. Jonas tillverkade tåliga kängor som skulle hålla en livstid - en ambition som leder oss än idag. Vi har fört Jonas arv vidare och tillverkar även kläder och ryggsäckar för vandring och friluftsliv samt långfärdsskridskor och turpjäxor. Vi vill att människor ska leva hållbara liv genom att komma ut i naturen och använda slitstarka produkter som håller och som kan lagas.  Lundhags ingår av BRAV-koncernen.www.brav.com. Mer om Lundhags www.lundhags.com

Följ Lundhags/Brav Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lundhags/Brav Sweden AB

Tips och inspiration inför höstvandringen8.9.2021 06:30:00 CEST | Pressmeddelande

Intresset för att vistas och vandra i naturen har ökat mycket under de senaste åren. En förklaring är pandemin som hindrat oss från att resa och därmed medfört att vi alltmer börjat upptäcka den svenska naturen. Och vandringsmöjligheterna tar inte slut bara för att sommaren gör det – tvärtom. Enligt oss är den bästa tiden för att vandra och vistas i naturen nu, under hösten. Lugnet, den höga luften, de varma sprakande färgerna och frånvaron av mygg gör hösten perfekt för vandring och härliga naturupplevelser.

Sifo-undersökning visar: Naturupplevelsen har blivit en inkomstfråga10.5.2021 09:06:01 CEST | Pressmeddelande

Under Coronaåret 2020 spenderade människor mer tid i naturen än året innan enligt friluftsföretaget Lundhags som låtit Sifo intervjua 1002 personer. 34 procent uppgav att de spenderade mer tid i naturen under 2020 jämfört med 2019. Av kvinnorna uppgav 41 procent att de spenderade mer tid i naturen, medan 27 procent av männen uppgav samma sak. Det finns dock grupper som halkat efter. 29 procent av alla unga vuxna och mer än en tredjedel (36%) av de med lägre inkomst har kommit ut mindre i naturen 2020, jämfört med 2019.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum