Svenska Ishockeyförbundet

Inbjudan till Tre Kronors presskonferens inför Channel One Cup

Dela

Svenska Ishockeyförbundet bjuder in till digital presskonferens måndagen den 7 december där förbundskapten Johan Garpenlöv presenterar Sveriges trupp till Channel One Cup.

Channel One Cup spelas i Moskva, Ryssland 17–20 december 2020.

Med anledning av ökad smittspridning genomför Svenska Ishockeyförbundet presskonferensen i digital form och du anmäler ditt deltagande till Tre Kronors presschef Emma Spennare.

Tid: 7 december 13.00 via Microsoft Teams
Medverkande: Tre Kronors förbundskapten Johan Garpenlöv

Anmälan:
Du anmäler deltagande till Tre Kronors presschef Emma Spennare senast den 3 december. Den 4 december skickas en länk ut för den digitala presskonferensen. Efter presentationen av truppen ställs frågor genom handuppräckning i det digitala mötet.

WHATSAPP-GRUPP UNDER CHANNEL ONE CUP

I samband med Channel One Cup erbjuds media att få meddelanden med information från Tre Kronor. De som vill ha utskicken meddelar detta till Tre Kronors presschef som skapar en Whatsapp-grupp för media under turneringen.

TRE KRONORS MATCHER UNDER CHANNEL ONE CUP

17 december:
17:30 Sverige – Ryssland

19 december:
09.00 Finland – Sverige

20 december:
09.00 Tjeckien – Sverige

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum