Svenska Friidrottsförbundet

Inför Friidrottsgalan: Pressträff med Lord Sebastian Coe och Johan Storåkers

Dela

Lord Sebastian Coe, ordförande World Athletics, är i Stockholm för att bland annat gästa Friidrottsgalan. Strax innan galakvällen, den 28 november, bjuds media in till en träff med Lord Coe och Johan Storåkers, ordförande Svensk Friidrott.

Datum: 28 november

Tid: 17.00-18.00

Plats: Röda Rummen, Berns. Entré via Berns Hotel, Näckströmsgatan 8.

Ett intervjuschema kommer att upprättas och därför ska anmälan till träffen ske senast 27 november kl. 18.00. Ange ert intresse för intervjuer i anmälan. Anmälan till hillevi.thor@friidrott.se, 0725-591 778.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är rättvis och ärlig, och en individuell utmaning.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum