Byggnads

Information om inställt släpp av bostadspolitisk rapport

Dela

Morgondagens seminarium med presentation av Byggnads nya bostadspolitiska rapport "Bostäder åt alla! En rättighet även efter pension" är inställt. Detta på grund av att Folkhälsomyndigheten nu klassar risknivån för spridning i Sverige av nya coronaviruset som mycket hög.

Ni kan alltså bortse från den pressinbjudan som Byggnads skickade ut i den 10 mars.

Vi ber om förståelse för detta och återkommer så snart ett nytt datum för lanseringen är satt.

Nyckelord

Kontakter

Om

Byggnads
ByggnadsByggnads är fackförbundet som organiserar arbetstagare inom bygg och anläggning och har idag över 100 000 medlemmar.

Följ Byggnads

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Byggnads

Bygggnads: "Det offentliga kan mildra krisen med aktivt byggande och bra arbetsvillkor"2.4.2020 05:59:00 CESTPressmeddelande

I sviterna av corona-krisen behövs insatser av aldrig tidigare skådat slag. Stat, regioner och kommuner har en särskilt viktig roll för att mildra effekterna av krisen, och säkra att människor och konkurrenskraftiga företag inte slås ut. Byggnads vill se att offentliga aktörer tidigarelägger upphandlingar, att underhåll och byggnationer sker som planerat samt ett större åtagande kring schyssta och trygga arbetsvillkor i offentliga upphandlingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum