Uppsala Konsert & Kongress

Ingen publik verksamhet på UKK i april

Dela

Under april månad skulle en mängd evenemang genomförts på UKK, inte minst den traditionella sillunchen på sista april. Men all publik verksamhet är inställd eller flyttad på framtiden. Också husets biljettkassa kommer hålla stängt – i alla fall för fysiska besök!

Fasad (Vaksala torg)
Fasad (Vaksala torg)

Med anledning av den omvälvande situation hela världen nu befinner sig i har UKK flyttat alla evenemang framåt i tiden. Det betyder att det under april månad inte kommer vara någon publik verksamhet i huset.

– Vi följer utvecklingen noga och anpassar våra beslut därefter. I nuläget är vår prioritet att bidra till att minska smittspridning i samhället och leva upp till de tuffa krav som ställs på alla verksamheter i denna situation, säger Walter Brolund, tf VD på Uppsala Konsert & Kongress.

Under april månad skulle en mängd evenemang genomförts på UKK, inte minst den traditionella sillunchen på Sista april. Men istället är nu all publik verksamhet inställd eller flyttad på framtiden. Nu har UKK också bestämt att stänga husets biljettkassa – i alla fall för fysiska besök!

– Vi har biljettförsäljning via nätet dygnet runt och vår biljettkassa kommer finnas tillgänglig via mail och telefon, berättar Walter. Som situationen ser ut för verksamheten under april månad är detta bästa och klokaste lösningen.

Samtidigt som den publika verksamheten i UKK för tillfället stannat av pågår arbete med att utreda möjligheter för att genomföra konserter och evenemang på mindre traditionella sätt. På lördag 4 april sänds till exempel en konsert med Trio X och gäster från UKK:s restaurangscen.

Biljettkassan på UKK kommer hålla öppet via mail och telefon, måndag-fredag 10.00 – 15.00
018 727 90 00 / info@ukk.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Fasad (Vaksala torg)
Fasad (Vaksala torg)
Ladda ned bild
Stora salen, Sal A
Stora salen, Sal A
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Uppsala Konsert & Kongress
Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1
753 75 Uppsala

018 727 90 00https://www.ukk.se/

Uppsala Konsert & Kongress, UKK, har sedan invigningen 2007 blivit en av nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, 
konferenser, möten, föreläsningar, mässor och utställningar. UKK är ett 14 000 kvadratmeter stort allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad. Husets ledstjärna är att, med ett utbud som präglas av mångfald och hög kvalitet, välkomna alla.

Följ Uppsala Konsert & Kongress

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala Konsert & Kongress

Emelie Bergbohm och Fredrik Granberg till Uppsala Konsert & Kongress16.12.2020 09:00:30 CETPressmeddelande

Uppsala Konsert & Kongress fick en ny ägaridé tidigare i år och för att möta denna gör nu bolaget en rad satsningar inom flera områden. En av dessa satsningar innebär att UKK inleder ett tätt samarbete med Emelie Bergbohm som under ett års tid kommer verka som utvecklingsstrateg i verksamheten. Konsertproducenten Fredrik Granberg, som senast kommer från musikscenen Södra Teatern i Stockholm, kommer vikariera på UKK:s programavdelning då UKK:s ordinarie producent Hanna Lanneberg gått vidare inom bolaget.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum