Bingolotto

​Ingvar tillbaka i BingoLotto!

Dela
Ingvar är tillbaka från semestern. Foto: Mathias Otterberg
 

Ingvar är tillbaka från semestern! Lagom till sin comeback laddar Oldsberg upp med Månadsfinal och ”Spånarna” med Annika Andersson, Thomas Petersson och Maria Lundqvist runt bordet. På scen uppträder The Black Pearl och husbandet leds av David Carbe. 

Spånarna med Maria Lundqvist!

Maria Lundqvist är en våra allra mest folkkära komiker och skådespelare. Hon gjorde succé med dunder och brak i Povel Ramels Kolla Klotet, har vunnit Guldbagge och fått hela svenska folket att vika sig av skratt genom karaktären Sally Santesson. Ursprungligen från Hälsö utanför Göteborg, besöker hon Ingvar i studion i Gamlestan på söndag.

Spånarna är tillbaka, med de båda komikerna Annika Andersson och Thomas Petersson i spetsen. På söndag får de draghjälp av Maria Lundqvist. På scen får vi ta del av ungdomarna i Black Pearl framföra ljuva alster.

Bingomästaren Oldsberg och adepten Carbe

Husbandet leds av pianotalangen David Carbe, klaverklinkaren från Kungälv, känd för mången BingoLotto-tittare. I taktpinnen håller i vanlig ordning den bingomästaren Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 26 februari kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum