Svenska Friidrottsförbundet

Inomhus-EM: Inbjudan digital pressträff 26/2

Dela

Svensk Friidrott bjuder in till en digital pressträff inför inomhus-EM i Torun den 26 februari 13:00. Träffen genomförs via Microsoft Teams och deltagare är Thobias Montler, Khaddi Sagnia, Andreas Kramer och förbundskapten Karin Torneklint.

4-7 mars avgörs inomhus-EM i polska Torun. Efter helgens ISM-tävlingar har den svenska truppen växt sig till 20 namn. Några uttagningar till väntar i veckan innan truppen spikas helt på fredag.

På fredag 13:00 bjuder vi därför in till en digital pressträff via Microsoft Teams. Pressträffen inleds med lite medieinformation inför mästerskapet, och förbundskapten Karin Torneklints tankar om truppen. Efter ett par korta frågor till de aktiva i storgrupp delar vi sedan in i digitala rum där individuella intervjuer kan genomföras.

Anmälan senast torsdag 17:00

Vi önskar därför att ni vid anmälan till pressträffen anger vilka eventuella önskemål ni har på individuella intervjuer till kommunikatör Gustav Orbring, 072-525 96 32, senast torsdag 17:00. När ni anmält er får ni också en inbjudan via Teams med länk direkt till konferenssamtalet.

Ni behöver skaffa Microsoft Teams till er laptop/telefon om ni inte redan har det.

Preliminärt: Pressträff Mondo nästa måndag

Det planeras även ytterligare en digital pressträff med Armand Duplantis, preliminärt på måndag nästa vecka. Vi återkommer med definitivt besked kring detta i inledningen av denna vecka.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum