Jönköpings kommun

Inomhusträning för ungdomar

Dela

Från och med den 6 februari öppnar också Jönköpings kommun för träning på alla inomhusanläggningar för ungdomar födda 2002 och senare.

- Vi öppnar våra anläggningar för alla typer av fritidsaktiviteter inomhus från och med imorgon lördag 6 februari. Detta är ett välkommet besked för många ungdomar som saknat sin organiserade fritidsverksamhet, säger Mazar Alijevski, kultur- och fritidschef i Jönköpings kommun.

Aktiviteterna ska självklart ske enligt pandemilagen och på ett smittsäkert sätt. Kultur- och fritidsförvaltningen har en tät dialog med de föreningar som har sina aktiviteter i och på kommunens anläggningar. Och respektive verksamhet följer också sitt förbunds rekommendationer.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 12 000 medarbetare för att ge våra 142 600 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

Pressinbjudan: Miljardsatsning på framtidens äldreboenden24.2.2021 09:00:00 CETPressmeddelande

För att möta framtidens behov investerar kommunen en miljard kronor i fyra äldreboenden de närmaste åren. Media bjuds in till en pressträff vid nya Vilhelmsrogården, som precis börjat att byggas, för att få veta mer om satsningarna. Med på pressträffen är kommunalråd Ilan de Basso (S), Ann-Marie Hedlund (L) och Karin Widerberg (S) (ordförande respektive 1:e vice ordförande i äldrenämnden). Tänk på att hålla avstånd till varandra under pressträffen. Tid: 25 februari klockan 10.30 Plats: Vilhelmsrogården, Strandängen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum