Inred ditt fritidshus för uthyrning - så här lyckas du

Dela

Allt fler hyr ut sitt fritidshus, men vad vill gästerna ha? NOVASOL Sveriges största stugförmedling, vet vad som fungerar och delar med sig av sina bästa tips.

1.Vi vill sova gott på semestern

För att dina gäster ska trivas ska sängarna vara så sköna som möjligt, helst bäddmadrasser. Gärna dubbelsängar och max en våningssäng i huset. Att tänka ju fler sängplatser desto högre inkomst är fel taktik. Ett sovrum med max två sängar är det bästa. Köp madrasskydd till alla sängarna som tvättas regelbundet. Fräscha täcken och kuddar är ett måste. Kom ihåg läslampor och sängbord bredvid sängen. Det höjer trivselfaktorn. Tänk även på att hänga upp rullgardin eller persienner för mörkläggning

2.Välj rätt förvaring

Välj förvaring så dina gäster kan packa upp sina väskor, gärna både en garderob och byrå i varje sovrum. Har man ont om plats är ett bra tips att skaffa en kombinerad garderob med byrålådor underst. Ett annat tips är att sätta upp krokar i sovrummet eller använda sig av hängare på dörr.

3.Höj trivseln med bra utemöbler

När det är fint väder vill man kunna mysa utomhus och äta så många måltider som möjligt under bar himmel. Investera i bra utemöbler med bra kvalitet som håller länge. Sköna dynor och ett bra parasoll är inte att glömma. Tänk även på att alla gäster ska få plats att sitta runt bordet. Finns det plats för en härlig utesoffa är det en faktor som höjer standarden och känslan av lyx.

4.Det är de små detaljerna som räknas

I sitt fritidshus kan man lätt glömma vissa saker som man vanligtvis har i sitt permanenta boende. Men de små detaljerna är väldigt viktiga för att gästerna ska trivas. Kom därför ihåg en hylla i duschen till duschartiklarna och krokar till handdukarna. Det är lätta saker att åtgärda.

5.Personligt men inte privat

De som hyr ditt hus vill inte se alltför mycket personliga saker. Så ta bort fotografier av familjen, dina toalettartiklar, lämna heller inga skor eller kläder kvar. Ett tips är att ha ett utrymme som kan låsas där du lägger dina privata saker i huset.

6.Trevlig och luftig inredning

Många ärver sitt fritidshus och då har man oftast kvar möbler och prylar sen tidigare. Försök att få en enhetlig inredning, dvs med träslag och färg och övermöblera inte. Det ska kännas ljust och luftigt. Många fritidshus är små och med alltför många möbler upplevs de ännu mindre. Tänk på att alla ska kunna sitta vid matbordet och i soffan. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

NOVASOL
NOVASOL
Bifrostgatan 38
43144 Mölndal

031-3045570https://www.novasol.se/

NOVASOL, dansommer och Ardennes-Etape utgör NOVASOL-gruppen som har huvudkontor i Virum, Danmark. Det svenska kontoret ligger i Mölndal. NOVASOL-gruppen har dotterbolag i 18 europeiska länder och fler än 50 kontor över hela Europa. NOVASOL-gruppen sysselsätter mer än 2 100 anställda och frilansare. NOVASOL har mer än 50 000 semesterbostäder i 26 länder. NOVASOL är en del av Awaze – Europas ledande organiserade förmedlaren av semesterboenden och semesterbyar. För mer information besök novasol.se

Följ NOVASOL

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från NOVASOL

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum