Norrköpings kommunNorrköpings kommun

INSTÄLLD PRESSTRÄFF: Konstprojekten i Inre hamnen på Konstmuseet

Dela

Med anledning av Folkhälsomyndigheten och Region Östergötlands skärpta råd på grund av coronapandemin kommer pressträffen om konstprojekten i Inre hamnen att ställas in. Pressträffen skulle ha hållits tisdagen den 3 november på Konstmuseet.

Norrköpings Konstmuseum håller sin verksamhet tillfälligt stängd från och med i torsdags, den 29 oktober. Konstmuseet återkommer med information om projektet längre fram.

Norrköpings kommun uppmanar till att följa Folkhälsomyndighetens och Region Östergötlands rekommendationer.

Se tidigare inbjudan: https://via.tt.se/pressmeddelande/pressinbjudan-konstprojekten-i-inre-hamnen-pa-konstmuseet?publisherId=1347718&releaseId=3285803

Läs mer om åtgärder inom Norrköpings kommuns med anledning av de skärpta råden: https://norrkoping.se/nyheter/atgarderinomnorrkopingskommunmedanledningavdeskarptaraden.5.6de598011755538bb1f682.html

____________________________________________________
Avsändare: Fanny Miles, presskommunikatör
Telefon: 072-584 55 69

 

 

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Anna Sjödahl – All denna jävla lycka16.9.2021 15:17:36 CEST | Pressinbjudan

Norrköpings Konstmuseum presenterar för första gången en omfattande retrospektiv med konstnären Anna Sjödahl. All denna jävla lycka samlar över fyrtio år av Anna Sjödahls rika konstnärskap genom ett stort och varierat urval av hennes måleri, teckning och skulptur. Politiskt laddade verk som Vår i Hallonbergen möter i utställningen mindre kända sidor som landskapsmåleriet från Ukna-dalen, reflektioner över gränsdragningen mellan konst/vetenskap och djupdykningen i hennes egen släkts kvinnoöden.

Ny uppsökande verksamhet riktat till unga i utsatta områden15.9.2021 13:30:00 CEST | Pressmeddelande

Nu har socialkontoret i Norrköpings kommun, på uppdrag av socialnämnden, påbörjat sin uppsökande verksamhet som riktar sig till ungdomar i utsatta områden. Målgruppen är barn och ungdomar som är i riskzonen för att utveckla, eller som redan har utvecklat, ett normbrytande beteende. Det uppsökande teamet ska aktivt söka upp barn och unga i de socialt utsatta områdena och prata med dem på deras villkor och utifrån barnets bästa. Allt i nära samverkan med bland annat polis, skolor och föreningar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum