Norrköpings kommunNorrköpings kommun

INSTÄLLD PRESSTRÄFF: Konstprojekten i Inre hamnen på Konstmuseet

Dela

Med anledning av Folkhälsomyndigheten och Region Östergötlands skärpta råd på grund av coronapandemin kommer pressträffen om konstprojekten i Inre hamnen att ställas in. Pressträffen skulle ha hållits tisdagen den 3 november på Konstmuseet.

Norrköpings Konstmuseum håller sin verksamhet tillfälligt stängd från och med i torsdags, den 29 oktober. Konstmuseet återkommer med information om projektet längre fram.

Norrköpings kommun uppmanar till att följa Folkhälsomyndighetens och Region Östergötlands rekommendationer.

Se tidigare inbjudan: https://via.tt.se/pressmeddelande/pressinbjudan-konstprojekten-i-inre-hamnen-pa-konstmuseet?publisherId=1347718&releaseId=3285803

Läs mer om åtgärder inom Norrköpings kommuns med anledning av de skärpta råden: https://norrkoping.se/nyheter/atgarderinomnorrkopingskommunmedanledningavdeskarptaraden.5.6de598011755538bb1f682.html

____________________________________________________
Avsändare: Fanny Miles, presskommunikatör
Telefon: 072-584 55 69

 

 

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Norrköpings kommun stöttar näringslivet inför julhandeln27.11.2020 13:30:00 CETPressmeddelande

För att stötta handeln i Norrköping föreslår kommunen att tillfälligt och utan avgift för näringsidkarna, ta bort de utpekade försäljningsplatserna. Detta möjliggör att fler ska kunna nyttja den allmänna platsmarken till försäljning och varuexponering, till exempel möjlighet att flytta ut försäljningen från butiken. – Den lokala handeln har drabbats väldigt hårt av de restriktioner som råder och behöver stöd för att ens överleva. Genom att göra det möjligt att kunna bedriva försäljning utomhus eller erbjuda smidig upphämtning, kan människor lättare hålla avstånd och samtidigt stötta detaljhandeln i Norrköping, säger Karin Jonsson (C), ordförande i tekniska nämnden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum