Stockholms stad

INSTÄLLT Pressinbjudan: Renovering av skeppet HMS af Chapman

Dela

Nu är det dags att påbörja renoveringen av riggen på skeppet HMS af Chapman. Den 6 oktober 2021 kommer skeppet att bogseras från Skeppsholmen till Beckholmen.

Foto: Jany Pelvnik
Foto: Jany Pelvnik

Välkommen på pressträff!

Den 6 oktober håller fastighetskontoret en pressträff där vi berättar om renoveringen. Under dagen är det planerat att af Chapman ska bogseras från Skeppsholmen till varvet på Beckholmen.

Bogseringen sker på förmiddagen, men är väderbeorende. Om det är för hård vindar kan bogseringen skjutas upp. Bogseringen beräknas ta cirka två timmar, men även här kan tidplanen justeras beroende på väderförhållandena.

Tid: Onsdag den 6 oktober kl. 08.30
(Kaffe och smörgås från kl. 08.00)

Plats: STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen vandrarhem, Flaggmansvägen 8, Skeppsholmen

Medverkande: Dennis Wedin, bostad- och fastighetsborgarråd, och företrädare från Svenska Turistföreningen och projektet.

Anmälan: Anmälan är obligatorisk och du anmäler dig till caroline.l.berg@stockholm.se.

Varmt välkomna!

Nyckelord

Kontakter

Erik Engstrand, presskontakt för Dennis Wedin,
076-12 29 140
erik.engstrand@stockholm.se

FastighetskontoretLinda Laine, pressansvarig

Förvaltar och utvecklar ett unikt och spännande fastighetsbestånd viktigt för Stockholms invånare, företagare och besökare. I fastighetsbeståndet finns kontor, offentliga och kommersiella lokaler, idrotts- och kulturlokaler, brandstationer, saluhallar, slott, villor och små torp samt natur- och friluftsområden utanför kommungränsen.

Tel:08-508 26 829linda.laine@stockholm.se

Bilder

Foto: Jany Pelvnik
Foto: Jany Pelvnik
Ladda ned bild

Länkar

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Den stora tegelgasklockan i Norra Djurgårdsstaden omvandlas till ny scen14.10.2021 07:38:20 CEST | Pressmeddelande

Stockholms stads kommunfullmäktige tar beslut den 18 oktober om genomförande av scen i tegelgasklockan. Stockholm stad genom exploateringskontoret kommer att äga och förvalta gasklockan och scenen som ska byggas i klockan. PopHouse Entertainment Group är aktören som kommer att hyra in sig i gasklockan och kommer att driva den kommande scenverksamheten. PopHouse, som också äger och driver scenverksamheten på bl a Cirkus på Djurgården

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum