Interflora

Interflora hyllar kärleken med Sveriges långsammaste blomsterbud

Dela

I en tid där mycket har blivit utbytbart vill Interflora ge fler chansen att visa att de tar kärleken på allvar. Inför Alla hjärtans dag lanseras därför Sveriges långsammaste blomsterbud – en tjänst som gör det möjligt att skicka ett Blommogram med en framtidshälsning som levereras tre år framåt i tiden.

Interflora – Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Interflora – Sveriges Långsammaste Blomsterbud

Med Sveriges långsammaste blomsterbud gör Interflora det möjligt att uppvakta den man tycker om med ett blombud som inte bara levereras på Alla hjärtans dag i år, utan också tre år framåt i tiden. Den unika tjänsten ska påminna om vikten av att investera långsiktigt i våra relationer. Avsändaren får chansen att inte bara sprida glädje idag, utan också visa sin starka tro på relationen och skicka ett blombud med en framtidshälsning som levereras först 2023.

–   I tider av tufft debattklimat, vacklande framtidstro och relationshoppande är vi en motkraft, en kärlekens budbärare. Vi vill visa vad vår produkt och i synnerhet Alla hjärtans dag faktiskt handlar om: att sprida kärlek och vårda sina relationer. Med ett Blommogram som skickas till framtiden kan vi hjälpa fler att visa sin tro på kärleken på lång sikt, säger Louisa Blomstrand, Marknads- och e- handelschef på Interflora.

Bakgrunden är att vi får allt svårare att investera långsiktigt i våra relationer. När nästa potentiella dejt bara är en svepning bort och vi kommunicerar så snabbt som vi gör idag är det lätt att glömma bort de där gesterna som på riktigt visar hur mycket någon betyder för oss.

–    Det är de små sakerna som visar att du bryr dig som är allra viktigast för att hålla kärleken vid liv. Ett blombud som kommer fram tre år framåt i tiden är ett "leap of faith" som manifesterar att ”jag tror på oss och vill att det vi har ska bestå", vilket är en tydlig signal på att jag har tillit till vår relation, säger Jacqueline Joo, relationsexpert och KBT-terapeut.

Sveriges långsammaste blomsterbud finns att beställa till och med Alla hjärtans dag 14/2 på interflora.se samt i Interfloras anslutna blomsterbutiker runtom i landet.

Jacqueline Joos fem investeringstips för relationen:

  1. Se varandra, på riktigt! Dagens stress gör att vi tar varandra för givet. När din partner vill berätta något, lägg undan mobilen och ge hen din fulla uppmärksamhet. Avsätt även tid för längre djupare samtal.

  2. Vardagslyxa. Att gå på ”date night” är vi generellt sett dåliga på i Sverige, kanske för att vi tror att vi måste slå på stort. Men en finare tisdagsmiddag med tända ljus hemma är viktigare än en dyr weekend-resa.

  3. Uttryck uppskattning. Tacka din partner när hen har plockat undan disken, även om du tycker att det är en självklarhet, och berätta för din vän eller familjemedlem hur mycket de betyder för dig. Vi tänker ofta finare saker om varandra än vi yttrar, tyvärr.

  4. Ta ansvar för dina handlingar – och säg förlåt. Konflikter handlar oftast om missförstånd och onödiga försvarsstrategier. Försök att se din del i det hela och sätt dig in i och ha förståelse för din motparts situation, så kommer ni närmre varandra. Detta är lika viktigt i en parrelation som med familj eller vänner.

  5. Ta ansvar för dina handlingar – och säg förlåt. Konflikter handlar oftast om missförstånd och onödiga försvarsstrategier. Försök att se din del i det hela och sätt dig in i och ha förståelse för din motparts situation, så kommer ni närmre varandra. Detta är lika viktigt i en parrelation som med familj eller vänner.

Vill du veta mer kontakta gärna:

Sofia Kaare
sofia.kaare@interflora.se
08-624 44 18

Hanna Tholl
hanna@houseofradon.com
070 831 95 71

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Interflora – Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Interflora – Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Ladda ned bild
Interflora Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Interflora Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Ladda ned bild
Interflora Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Interflora Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Ladda ned bild
Interflora Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Interflora Sveriges Långsammaste Blomsterbud
Ladda ned bild

Dokument

Länkar

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljs Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum