Interflora

Interflora tar Grandparents weekend till Sverige

Dela
Grandparents weekend 6-8 september
Grandparents weekend 6-8 september

Idag lanserar Interflora kampanjen för Grandparents weekend i Sverige. Högtiden firas i många länder runt om i världen men har hittills inte uppmärksammats i Sverige.

Interflora tar Grandparents day till Sverige och firar den som en långhelg, fredag till söndag 6-8 september. Syftet är att uppmärksamma mor- och farföräldrars viktiga roll i familjen och vad de betyder för sina barnbarn.

– Mor- och farföräldrar är och har varit en viktig del i mångas liv. De bidrar ofta med erfarenhet, grundade värderingar och blir den där extra viktiga vuxna personen som barnbarnen knyter an till. För det och mycket annat de bidrar med är de värda att uppmärksammas och hyllas ordentligt, säger Louisa Blomstrand, Marknads- och E-handelschef på Interflora.

Interfloras kampanj har temat ”Barnbarnens hjältar” och fokuserar på just relationen mellan mor- och farföräldrar och barnbarn. I kampanjen får några barn bl.a. berätta hur mycket de tycker om sina mor- och farföräldrar och varför.

Grandparents weekend - Barnbarnens hjältar | Interflora
Fler videor

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Grandparents weekend 6-8 september
Grandparents weekend 6-8 september
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Dokument

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 600 fristående blomsterbutiker.

Läs mer på www.interflora.se

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum