Interflora

Interfloras julförsäljning blev en succé

Dela

Interflora avslutade decenniet med en stark julförsäljning av Blommogram i december, både online och i fysiska blomsterbutiker. Uppdaterat sortiment, ökad trafik och en stark julkampanj är några av faktorerna som ligger bakom succén.

Interfloras jul 2019
Interfloras jul 2019

Julförsäljningen på interflora.se ökade med 20,5%, vilket är försäljningsrekord och totalt sett går företaget mot strömmen inom detaljhandeln och ökar med 8%, jämfört med föregående år.

– Vi är fantastiskt nöjda med vår julförsäljning speciellt med tanke på den mer utmanande kalendereffekten. Vår onlineaffär går bättre än någonsin och vi växer och tar marknadsandelar totalt sett. Vi har jobbat aktivt både med att levandegöra och optimera kundupplevelsen i alla kanaler och det verkligen givit resultat. Vi har den högsta kundnöjdheten som vi någonsin har uppmätt, säger Nina Lindvall, vd på Interflora.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Interfloras jul 2019
Interfloras jul 2019
Ladda ned bild
Nina Lindvall, vd på Interflora
Nina Lindvall, vd på Interflora
Ladda ned bild

Dokument

Om

Interflora
Interflora
Gustavslundsvägen 18
167 51 Bromma

08-6344400https://www.interflora.se/

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge.

Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljs Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker.

Följ Interflora

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Interflora

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum