Aureum Life

Internationell Cannabis Elit till Stockholm!

Dela

Den 27 maj kommer några av världens största cannabistillverkare och globalt erkända förespråkare för medicinsk användning av cannabis till Stockholm och SMCC 2022 (Stockholm Medical Cannabis Conference). Cornelia Jakobs, Sveriges bidrag i Eurovision Song Contest 2022 i Turin står för del av konferensens musikunderhållning under dagen och kvällen.

Aurora Cannabis och Bedrocan, två av världens största tillverkare av medicinsk cannabis kommer och föreläser tillsammans med några av dom mest internationellt erkända läkare och forskare som kommit längst i Europa vad det gäller medicinsk användning av cannabis inom hälsosjukvården.

Sveriges cannabispatienter kommer under konferensen äntligen komma till tals och med egna ord vittna om hur farmakoterapi med medicinsk cannabis har hjälp dom till en lite smärtfriare, bättre och gladare vardag.

Konferensen kommer ledas av Mr. Andrew DeAngelo som verkat aktivt i först den amerikanska cannabisindustrin sedan 1996, för att idag verka internationellt.

Andrew skriver för bland annat FORBS.

Cornelia Jakobs kommer stå för delar av eventets musikunderhållning. Cornelia kom på fjärde plats med Sveriges bidrag ”Hold Me CLoser” i årets Eurovision Song Contest i Turin 2022. Mer om Cornelia: https://jubel.se/artists/cornelia-jakobs

”Det här är viktigt att vi nu får höra patienterna i Sverige, som nu äntligen kommer få säga sitt och själva vittna om hur dom fått hjälp av medicinsk cannabis. ” -Säger Angelica Örnell, COO, Aureum Life

”Jag är jätteglad åt att vi nu lyckats samla alla dom största i världen inom medicinsk cannabis, och att dom nu kommer hit till Sverige och Stockholm Medical Cannabis Conference och berättar om sina erfarenheter och delar viktig kunskap. Och det blir ju lite extra kul att Cornelia Jakobs kommer och gigar på vår lilla men för många mycket viktiga konferens” -Säger Therese Nader, CEO, Aureum Life.

För mer information och program med deltagare och talarlistor: https://smcc2022.se/

SMCC 2022 har till syfte att upplysa genom att utbilda läkemedelsbranschen, patientorganisationer samt den svenska hälsosjukvården inom farmakoterapi med Medicinska Cannabisbaserade preparat för svårbehandlad smärta och tremors. Stockholm Medical Cannabis Conference, SMCC 2022 anordnas av det svenska Investmentbolaget Aureum Life AB och nyhetssajten Cannabis i Fokus.

Stockholm Medical Cannabis Conference (SMCC 2022) är ett branschspecifikt slutet möte med betalt inträde för inbjudna och utvalda.

Mer om SMCC 2022
Mer om Aureum Life
Mer om Cannabis i Fokus

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Aureum Life
BOX 112 48
100 61 Stockholm

http://www.aureumlife.se

Aureum Pharma AB, läkemedelsföretag med inriktning på medicinsk cannabis.

Aureum Agricol AB, odlingsföretag.

Aureum Healthcare AB, smärtmottagning

Aureum Life, moderbolag till Aureum Pharma, Aureum Healthcare och Aureum Agricol.

Följ Aureum Life

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aureum Life

Stor cannabisaffär mellan Sverige och Danmark värd 37 miljoner kronor!12.5.2022 09:05:00 CEST | Pressmeddelande

Det är genom ramverket i en avsiktsförklaring mellan det danska bolaget DanCann Pharma A/S och det svenska bolaget Aureum Pharma AB som denna storaffär planeras genomföras. Avsiktsförklaringen avser inköp av godkända medicinska cannabinoid baserade produkter på bulk, det är både THC och CBD dominanta beredningar och växtmaterial som avses och som kommer levereras från odling i Danmark till laboratorier i Sverige. Estimerad omsättning dom tre kommande åren och kan ge ett affärs värde på 37 miljoner SEK.