Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Invig grillsäsongen med OLW Sweet & Smokey BBQ

Dela

Äntligen dags för årets grillpremiär och varför inte förgylla grillfesten med årets räffelution; OLW BIG CUT Sweet & Smokey BBQ, ett chips med djupare räfflor och en ny spännande smakkombination.

På söndag är det dags att vrida fram klockan och för många innebär det även att grillen plockas fram till årets grillpremiär. Att grilla maten förgyller smakupplevelsen med underbara smakkombinationer och mustiga kryddor.

Allt blir gott när det grillas. Skivade rödbetor, sötpotatis och lök. Lägg din favoritgrönsak, köttbit eller fisk på grillen och duka fram en härlig buffé till vänner och familj. Ett tillbehör som passar perfekt till grillfesten är BIG CUT Sweet & Smokey BBQ. En nyhet från OLW.  BIG CUT Sweet & Smokey BBQ har extra djupa räfflor som gör att kryddan fångas upp bättre och ger chipset en mer spännande smak. Chipset har en rund god sötma som kombineras med en rökig smak med viss hetta.

- Den största drivkraften för chips är absolut smaken, och mycket smak är precis vad BIG CUT ger våra konsumenter. Vi har sett en efterfrågan på något mer kryddstarka chips som passar till en kall dryck eller som tillbehör på grilltallriken. Mer av allt det goda helt enkelt. Våra konsumenter vill ha den ultimata chipsupplevelsen, säger Jessica Gustavsson, Produktchef för BIG CUT.

BIG CUT finns även i smakerna Jalapeno & Ranch och Red Onion & Sourcream. BIG CUT Sweet & Smokey BBQ finns ute i butik nu.

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum