Värmdö Kommun

Invigning av Stavsnäs gästhamn

Dela

Fredag 26 juni invigs den nya gästhamnen i Stavsnäs. Gästhamnen är utrustad med sjuttio båtplatser vid Y-bom och samtliga platser vid gästhamnen har tillgång till el och färskvatten samt fri WiFi.

Stavsnäs Gästhamn. Foto: Värmdö kommun
Stavsnäs Gästhamn. Foto: Värmdö kommun

Klockan 12 hålls en formell invigningsceremoni och Värmdö hamnars ordförande klipper bandet. Utifrån de rekommendationer som gäller så kommer ceremonin att hållas för ett fåtal inbjudna på det stora trädäck som byggts i gästhamnen.

70 nya båtplatser och full service

Den nya gästhamnen är belägen vid Stavsnäs vinterhamn och öppnade den 18 juni 2020. Den är utrustad med sjuttio båtplatser vid Y-bom. Hamnen har en servicebyggnad utrustad med snålspolande duschar och toalett, och samtliga platser vid gästhamnen har tillgång till el och färskvatten samt fri WiFi. Det finns sugtömningsstation och miljöstation med källsortering.

Gästhamnen i Stavsnäs vinterhamn är medlem i Riksföreningen Gästhamnar Sverige och hamnvärd är Värmdö Hamnar AB.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Stavsnäs Gästhamn. Foto: Värmdö kommun
Stavsnäs Gästhamn. Foto: Värmdö kommun
Ladda ned bild

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum