Stockholms stad

Invigning – nu lyser vi upp Järnvägsparken

Dela

Välkommen till Järnvägsparken som vi nu lyser upp med julbelysning. I år är Stockholms stads satsning på trivsammare miljöer och ökat stadsliv mer omfattande än någonsin tidigare. Nu gör vi om tre platser för att Stockholm ska bli en ännu mer attraktiv vinterstad.

Under sommarmånaderna genomförde Stockholms stad sommargågator, sommartorg och pop up-parker i både innerstaden och i ytterstaden. I uppdraget ingår även att göra Stockholm till en ännu mer attraktiv vinterstad.

Tre platser ingår under vintern 2017/18: Järnvägsparken med belysning, Sergelgatan med möbler och belysning samt Fatbursparken som erbjuder vinteraktiviteter.

Vid pressträffen invigs den vinterbelysta Järnvägsparken av trafikborgarrådet Daniel Helldén. På plats finns även representanter från Stockholms stads trafikkontor.

Vad: Invigning av den vinterbelysta Järnvägsparken

När: Onsdag den 6 december, kl. 17.00

Var: Järnvägsparken

Presskontakt:

Erik Söderberg, pressansvarig
erik.soderberg@stockholm.se
Trafikkontorets pressnummer: 08-508 26 282

Nyckelord

Kontakter

TrafikkontoretErik Söderberg, pressansvarig

Trafikkontoret ansvarar för bland annat framkomlighet, trafiksäkerhet, städning, snöröjning, klottersanering, parkering och belysning. Dessutom utvecklar trafikkontoret attraktiva offentliga miljöer genom exempelvis blommor och träd samt hanterar tillstånd för olika typer av markupplåtelser och evenemang.

08-508 26 282

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Översikt av Stockholmsenkätens resultat för Skärholmens stadsdelsförvaltning 201817.10.2018 13:48Pressmeddelande

När det gäller ANDT-frågor ser vi ett fortsatt positivt resultat när det gäller alkoholkonsumtion, tobak och narkotika. Inga stora variationer har skett över tid. Vad det gäller brott har Skärholmens stadsdelsförvaltning flera utmaningar samtidigt som tryggheten bland flickor ökat. Vi ser också ett ökat deltagande av både flickor och pojkar på fritidsgårdar/mötesplatser: för år 9 ligger Skärholmen högst i staden när det kommer till flickors deltagande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum