Svenska Ishockeyförbundet

IQ Fuel blir partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen

Dela

IQ Fuel blir ny partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen med start säsongen 2020/2021. Avtalet är tvåårigt och sträcker sig över säsongen 2021/2022.

- Det känns väldigt roligt att IQ Fuel kliver in som partner till oss, och en partner som aktivt vill stötta och bidra till att utveckla svensk ishockey. IQ Fuel levererar produkter som vi gillar och nu ser vi fram emot ett spännande och givande samarbete, säger Daniel Ivarsson, Försäljnings-och sponsringsansvarig, Svenska Ishockeyförbundet

IQ Fuel blir ny partner till Svenska Ishockeyförbundet och landslagen. IQ Fuel kommer att förse landslagen med nästa generations produkter inom sport och hälsa. Produkterna är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten och fria från koffein, taurin och socker. IQ Fuel kommer att tillhandahålla två produkter, en vitaminberikad fokusdryck och en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

- För att sammanfatta vår produkt så är IQ Fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck. Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det, kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna. Vi öppnar en ny lucka på marknaden och är extremt taggade för vårt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet och landslagen. Vi ser fram emot att få sprida glädje och positiv energi till alla, säger Thomas Johansson, VD och grundare för IQ Fuel.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum