ISS facility services

ISS tar plats i styrelsen för Diversity Charter Sweden

Dela

ISS tar nu plats i Diversity Charter Sweden's styrelse genom Paolo Pelacchi Björkman, HR-direktör på ISS Sverige. Ett uppdrag med tydliga kopplingar till ISS fokus och arv inom mångfald och inkludering.

Diversity Charter Sweden är en ideell förening som verkar för att främja mångfald inom arbetslivet.

– ISS vill utvecklas och vi har bestämt oss för att göra skillnad! Det är därför en stor ära att ta plats i styrelsen för Diversity Charter Sweden. Jag har ett genuint intresse och engagemang för dessa frågor och vill vara med och driva den strategiska agendan framåt – samt utveckla ledning och nätverk för att rikta strålkastarljuset mot dessa enormt viktiga och avgörande frågor, säger Paolo Pelacchi Björkman, HR-direktör på ISS Sverige.

ISS har sedan start, 1901, haft fokus på mångfald och inkludering. Det bedrivs ett aktivt arbete, både i Sverige och globalt, med att bygga en kultur där mångfald och inkludering är integrerat i alla processer och ISS har ambitiösa mål framåt.

Om Diversity Charter Sweden

Diversity Charter Sweden är en ideell förening som verkar för att främja arbetet med mångfald i arbetslivet. Diversity Charter är sedan 2010 en del av EU-kommissionen, och i hela Europa finns 12 000 medlemmar med över 16 miljoner anställda. Tillsammans med ett 100-tal svenska företag, institutioner och organisationer är ISS medlemmar i Diversity Charter Sweden sedan 2021. Bland medlemmarna som sammanlagt har nästan en halv miljon anställda återfinns bland andra Volvo Cars, Vattenfall, Ikea och AFRY.

Nyckelord

Bilder

Om

ISS facility services
ISS facility servicesFölj ISS facility services

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från ISS facility services

ISS inleder samarbete med LeasePlan för att elektrifiera fordonsflottan22.2.2022 07:07:00 CET | Pressmeddelande

ISS, ett världsledande företag inom facility management och workplace experience, har ingått partnerskap med det globala Car-as-a-service-företaget LeasePlan för att minska koldioxidutsläppen från fordonsflottan. Avtalet är avgörande för att ISS ska uppnå sitt nettonollutsläpps-mål till 2030. Detta är ett av flera hållbarhetsinitiativ som lanseras inom ISS för att uppnå nettonollutsläpps-målet inom samtliga scope till 2040.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum