Jämtkraft

Jämtkraft och Jämtland Basket i samarbete för ungas framtid

Dela
Stadsdelen Torvalla blir fokusområde när samarbetet mellan Jämtkraft och Jämtland Basket utvecklas. Syftet är att genom sporten nå ungdomar och tillsammans skapa ett bättre samhälle.

Nu förstärks partnerskapet mellan Jämtkraft och Jämtland Basket ytterligare.I höst planeras en gemensam satsning som riktas mot barn och unga i stadsdelen Torvalla.  

– Vi har redan ett utbyte med skolorna i området och samarbetet med Jämtland Basket syftar till att ytterligare stärka barn och ungdomars välbefinnande, självkänsla och att skapa en trygg miljö i stadsdelen, säger Karin Sundström, kommunikationschef på Jämtkraft.  

Insatserna innefattar bland annat aktiviteter under och efter skoltid, lovaktiviteter, prova-på dagar och gå-på-matchkvällar samt gemensamma insatser tillsammans med skola och aktörer i stadsdelen. 

– Vi ser goda exempel runt om i basketsverige där basket och insatser för att ge barn och ungdomar en meningsfull fritid – ger en positiv effekt för både elever, skola och stadsdelen, säger Alexandra Andreou, projektledare Jämtland Basket. 

Samarbetet är en del av ”Jämtland Basket i samhället”. En större satsning där Jämtland Basket tillsammans med offentlighet och näringsliv sprider sportens positiva värderingar för att skapa ett bättre samhällsklimat. I mötet med ungdomar, på och utanför planen, förs dialog kring värdegrund och vikten av en meningsfull fritid.   

För mer information, kontakta:
Karin Sundström, KommunikationschefJämtkraft 063 -14 92 20 
Alexandra Andreou, Projektledare, Jämtland Basket, 073 - 061 78 08 

Bilder

Om

Jämtkraft
Jämtkraft
Kyrkgatan 21
83125 Östersund

063-14 90 00https://www.jamtkraft.se

Jämtkraft erbjuder hållbara energilösningar utifrån vår verksamhet inom elhandel, elproduktion, elnät och fjärrvärme. Vi ägs av tre kommuner i Jämtland; Östersund, Krokom och Åre och vi säljer el i hela Norden, både till privat- och företagskunder. Den el vi producerar själva kommer till hundra procent från förnybara energikällor såsom sol, vind, vatten och skog.

Följ Jämtkraft

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jämtkraft

Audi, SkiStar och Jämtkraft satsar på sportlovsladdare i Sveg31.1.2023 10:09:25 CET | Pressmeddelande

Audi, SkiStar och Jämtkraft upprepar förra årets succé och bidrar till att stärka upp laddinfrastrukturen för fjällresenärerna även i år. Under sportloven etableras en mobil laddstation med upp till åtta laddplatser i Sveg för att underlätta för alla som vill ta elbilen till fjällen. Platsen är utvald tillsammans med elbilsägare som planerar att köra till fjällen under sportloven.