Jämtkraft

Jämtkrafts Arctura öppnar igen

Dela

Restaurang Arctura, vid Östersunds skidstadion öppnar den 7 december. Det är Niklas Juntti som kommer att driva restaurangen och startar med att välkomna allmänheten med julluncher.

Niklas Juntti
Niklas Juntti

-        Arctura är verkligen en fantastisk lokal och jag ser fram emot att åter kunna bjuda både Östersundsbor och besökare på vällagad mat och Sveriges bästa utsikt. Vi kommer att arbeta med lokala och regionala råvaror och sträva efter att ha så lite svinn som möjligt, säger Niklas Juntti.

Redan i slutet av november kommer restaurangen att smygöppna i samband med världscupstävlingarna i skidskytte då Niklas kommer att medverka under världscupstävlingarna i skidskytte.

Actura som byggdes 2003 av Jämtkraft är en ackumulator där varmt vatten för Östersunds fjärrvärmesystem lagras. Längst upp i den 65 meter höga byggnaden ligger restaurangen Arctura, med en vid utsikt över staden och fjällen. ”Termosen” som byggnaden ibland kallas är också med sin spektakulära belysning och höga placering ett landmärke.

-        Vi är väldigt glada över att ha funnit en arrendator som delar vår ambition att laga mat med lokala råvaror. Vi vill att Arctura skall vara tillgängligt för alla och bidra till att göra området runt skidstadion attraktivt både för närboende och tillresta, säger Ylva Andersson tf vd för Jämtkraft.

För pressinformation:
Niklas Juntti, 070-6787572
Ylva Andersson, tf vd Jämtkraft, 076-6963443

Bilder

Niklas Juntti
Niklas Juntti
Ladda ned bild

Om

Jämtkraft
Jämtkraft
Kyrkgatan 21
83125 Östersund

063-14 90 00https://www.jamtkraft.se

Jämtkraft erbjuder hållbara energilösningar utifrån vår verksamhet inom elhandel, elproduktion, elnät och fjärrvärme. Vi ägs av tre kommuner i Jämtland; Östersund, Krokom och Åre och vi säljer el i hela Norden, både till privat- och företagskunder. Den el vi producerar själva kommer till hundra procent från förnybara energikällor såsom sol, vind, vatten och skog.

Följ Jämtkraft

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jämtkraft