Jämtkraft

Jämtkrafts årsstämma 2021

Dela

Vi hälsar media välkomna att närvara vid Jämtkrafts årsstämma torsdag den 6 maj klockan 13-15.

Program

13.00 Gästföreläsare: Eva Vitell, VD Hybrit Development AB, berättar om projektet, dess möjligheter och utmaningar.

HYBRIT Development AB, är ett samriskbolag som ägs av SSAB, LKAB och Vattenfall med målsättningen att utveckla HYBRIT-tekniken från laboratorieskala till full produktionsskala för att möjliggöra världens första fossilfria malmbaserade ståltillverkning. Genom att använda vätgas istället för koks och kol för järnmalmsreduktion kommer utsläppet att bli vatten istället för koldioxid.

14.00 – 15.00 Jämtkraft AB Årsstämma – Dagordning bifogas

Det kommer inte att finnas möjlighet för media att ställa frågor under mötet, men efter klockan 15.30 kan vi erbjuda tid för enskilda intervjuer.

Även i år kommer årsstämman att hållas digitalt. Om du vill närvara behöver du anmäla dig till miriam.orjebo@jamtkraft.se, senast den 5 maj behöver vi din anmälan.

Berätta också om du vill ha tid för enskild intervju med styrelseordförande Kerstin Arnemo eller tf vd Ylva Andersson efter stämman.

Bilder

Dokument

Om

Jämtkraft
Jämtkraft
Kyrkgatan 21
83125 Östersund

063-14 90 00https://www.jamtkraft.se

Jämtkraft erbjuder hållbara energilösningar utifrån vår verksamhet inom elhandel, elproduktion, elnät och fjärrvärme. Vi ägs av tre kommuner i Jämtland; Östersund, Krokom och Åre och vi säljer el i hela Norden, både till privat- och företagskunder. Den el vi producerar själva kommer till hundra procent från förnybara energikällor såsom sol, vind, vatten och skog.

Följ Jämtkraft

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jämtkraft

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum