Järfälla Kommun

Järfälla anställer ny ekonomidirektör

Dela

Malin Eriksson blir ny ekonomidirektör i Järfälla. Med erfarenhet från bland annat Ekonomistyrningsverket, Regeringskansliet och nuvarande arbetsgivaren Stockholms stad kommer Malin att bidra starkt i Järfällas utvecklingsarbete med sin strategiska förmåga och breda kompetens.

När nuvarande ekonomidirektör går i pension tar Malin Eriksson över som ägare av ekonomiprocessen, i ett Järfälla som växer kraftigt och är på stark frammarsch.

– Jag är glad över den här rekryteringen, dels för att vi i Malin får en ekonomidirektör med driv och en strategisk förmåga med goda ledaregenskaper, dels för att jag konstaterar att Järfälla fortsätter att väcka intresse som arbetsgivare, säger Vesna Jovic, kommundirektör i Järfälla.

Malin Eriksson har mångårig erfarenhet från olika roller i offentlig sektor och är idag chef över avdelningen Ekonomi och styrning inom Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad.

– Jag drivs av ett stort samhällsintresse och vill få till effek­tiva processer som skapar värde för skattebetalarnas pengar. Det ser jag mycket fram emot att få fortsätta att göra i Järfälla som jag tycker har en otroligt spännande utvecklingsresa framför sig, säger Malin Eriksson.

Som ekonomidirektör blir Malin Eriksson en del av kommunens ledningsgrupp. Hon tillträder den 1 februari 2023.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

 

Järfälla strax nordväst om Stockholm, med sina grönområden, sin Mälarkust och sitt fantastiska kollektivtrafikläge, är en attraktiv inflyttningskommmun. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Järfälla växer, och samtidigt som det byggs nya attraktiva bostäder planerar vi för tusentals nya jobb i attraktiva kontorslägen, högre utbildning och fler besökare.

 

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum