Järfällahus Ab

Järfällahus ABs hyror höjs med 0,65 % från 1 januari 2016

Dela

Som tidigare meddelats lyckades Järfällahus och Hyresgästföreningen inte nå en överenskommelse om nya hyror för 2016. Parterna bad därför Hyresmarknadskommittén att göra en egen prövning av hyrorna.

Resultatet av den prövningen är nu klart. Både Järfällahus och Hyresgästföreningen har förbundit sig att följa Hyresmarknadskommitténs beslut.

Järfällahus hyror för 2016 höjs med 0,65 % från och med 1 januari 2016. Hyreshöjningen börjar synas på hyresavin för maj. Den retroaktiva hyran (alltså hyran för januari-april 2016) kommer att delas upp på hyresavierna för maj och juni.

Så här säger David Lundqvist, ekonomichef på Järfällahus AB, om de nya hyrorna:

- Bolagets uppdrag och planering för året bygger på en betydligt högre hyresuppgörelse än den som nu blev fallet. Nu får vi analysera frågan i ledning och styrelse och se hur detta påverkar årets planering och vilka ändringar som måste göras.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Järfällahus Ab
Järfällahus Ab
Drabantvägen 2
17750 Järfälla

08 - 580 836 00https://jarfallahus.se/

Järfällahus är ett bostadsföretag i stark utveckling och med stor framtidstro. Bolaget går in i en fas med både nybyggnation och stora moderniseringsprojekt. Bolaget äger ca 5 600 lägenheter och ca 60 000 kvm lokaler belägna i Järfälla kommun nordväst om Stockholm. Bolaget ägs till 100 % av Järfälla kommun och har ett uttalat uppdrag att bidra till kommunens utveckling och expansion.

Följ Järfällahus Ab

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfällahus Ab

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum