Järfälla Kommun

Järfällas Anette Ömossa kan bli Årets ekonomichef

Dela

Järfälla kommuns ekonomidirektör Anette Ömossa är nominerad till Årets ekonomichef 2017 för sitt arbete med att modernisera och införa nya arbetssätt.

Priset "Guldkronan" delas ut till den chef inom offentlg sektor som åstadkommit synnerlig förbättring av organisationens ekonomi och/eller utmärkt sig för innovativa lösningar som organisationen kunnat dra stor nytta av. Alternativt kan priset delas ut till den ledare inom ekonomifunktionen som genom gott ledarskap bidragit till ett gott arbetsklimat och motiverade medarbetare.

Juryns motivering för nomineringen av Anette Ömossa, ekonomidirektör, Järfälla kommun, till årets ekonomichef/ Guldkronan lyder:

”I en kommun som fastnat i sina invanda spår har Anette Ömossa moderniserat arbetssättet i Järfälla och tydliggjort kopplingarna mellan budget och verksamhet. Med en tydlig ekonomisk styrning vet alla vad de ska jobba med och ger en tydlighet till både chefer och politiker vad som går bra och vad som inte går bra."

– Anettes långa erfarenhet kombinerat med hennes analytiska och strukturella förmåga gör henne till en av länets och kanske landets bästa ekonomichefer. Vi är glada över att hon jobbar i Järfälla där hon redan har tagit sig an många svåra frågor och löst dem på ett utmärkt sätt, säger Christina Rapp Lundahl, kommundirektör.

Läs mer om utmärkelsen och nomineringarna här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Hela Järfälla växer, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för tusentals nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum