Stiftelsen Skansen

Jazzmåndag på Skansen

Dela

I kvällens Blå måndag framför Svante Thuresson Beppe Wolgers "Jag är hip baby" tillsammans med Carl Bagge Band.

Beppe Wolgers
Beppe Wolgers

Svante Thuresson  fick sitt stora genombrott för svenska folket som ”hip man svinaherde” i ”Nygammal vals” i Eurovisionsschlagern i Luxemburg tillsammans med Lill Lindfors. Han har varit medlem i sextetten Gals and Pals och gjort tv- och revyframträdanden i bland annat AB Svenska Ords produktioner och i Povel Ramels Knäppupp-revyer. Han medverkar i ett flertal jazzorkestrar.

Jazzpianisten Carl Bagges väg in musiken uppmuntrades vid tidig ålder av hans far, Lars Bagge, som var pianist och musikalisk ledare åt bl.a  Monica Zetterlund och Hasse-och-Tage. Carl Bagge är en viktig del av Stockholms jazzscen. Han samarbetar med artister som Edda Magnason, Anne Sofie Von Otter, Max Schultz, Jonas Kullhammar med flera. Förutom ständigt förekommande i diverse konstellationer är Carl Bagge en flitigt anlitad arrangör och kapellmästare.

Blå måndag, Sollidenscenen 25 juli kl 19.00

Bilder

Beppe Wolgers
Beppe Wolgers
Ladda ned bild

Om

Stiftelsen Skansen
Stiftelsen Skansen
Box 27807
115 93 Stockholm

08-442 80 00 vxlhttp://www.skansen.se/sv

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Det grundades 1891 av Artur Hazelius för att visa hur människor bott och verkat i Sverige under äldre tid. Cirka 150 byggnader har flyttats hit från hela Sverige. I djurparksdelen visas skandinaviska vilda djur och på en del av gårdarna tamboskap. Skansen-Akvariet har exotiska djur. Dessutom finns här scener, restauranger, lekparker och butiker. Varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till Skansen.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum