Socialdemokraternas PS Kansli

Jeanette Svensson ny gruppsekreterare för Socialdemokratiska riksdagsgruppen

Dela

Idag valde den socialdemokratiska riksdagsgruppen Jeanette Svensson till gruppsekreterare. Jeanette Svensson har tidigare varit biträdande gruppsekreterare åt riksdagsgruppen.

– Det här är det finaste uppdrag en kan få som politisk tjänsteman i riksdagen och jag är både glad och stolt över det förtroende som riksdagsgruppen har visat mig. Jag ser fram emot att ge riksdagsledamöterna bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra jobb men också att arbeta ihop med vår nya kanslichef, Lisa Hedin, säger Jeanette Svensson. 

Jeanette Svensson började som informationschef på riksdagsgruppen 2003. Hon har sedan 2009 arbetat i olika roller med gruppledningen och nu de senaste åren som biträdande gruppsekreterare. Hon fortsätter att vara avdelningschef för riksdagsgruppens sekretariat.

Presskontakt

Helena Carlsson

tel: 072-736 62 91

mejl: helena.carlsson@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Riddarhustorget 7-9
SE-100 12 Stockholm

+46702676666http://www.socialdemokraterna.se

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

Statsminister Stefan Löfven och barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren bjuder in till pressträff8.3.2018 12:00Pressinbjudan

Idag torsdagen den 8 mars besöker statsminister Stefan Löfven och barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren Hagagårdens äldreboende i Haninge tillsammans med fackförbundet Kommunals ordförande Tobias Baudin. Besöket inleds med en rundtur och presentation av verksamheten och avslutas med en pressträff. Nyhet presenteras i samband med med pressträffen ca kl 14.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum