Bingolotto

Jens Lapidus i BingoLotto

Dela
Jens Lapidus, Fotograf: Martin Stenmark
 

På söndag gästar Snabba cash-författaren tillika advokaten Jens Lapidus BingoLotto. För musiken står rutinerade dansbandet Streaplers och husbandet leds av David Carbe. Programledare är som vanligt Ingvar Oldsberg.

Advokaten och författaren Jens Lapidus debuterade 2006 med Snabba cash, en av 2000-talets mest omtalade och sålda böcker. Uppföljaren Aldrig fucka upp är skriven i samma hårdkokta stil och skildrar även den de kriminellas egen inre logik. 2011 kom den tredje titeln i serien om Stockholms undre värld: Livet deluxe. Samtliga delar i trilogin filmatiserades dessutom med stor framgång.

2012 inledde Jens Lapidus en ny serie i tre delar med titeln VIP-rummet med paret Emily och Teddy i centrum. 2015 kom del två i serien, STHLM DELETE, och den avslutande delen ges ut våren 2017. På söndag berättar han om sitt författarskap i Ingvars gästfåtölj.

Streaplers är veteraner i BingoLotto-sammanhang. Bandet bildades 1959 som popgrupp men utvecklades sedermera till dansband och räknas som ett av Sveriges främsta och största dansband genom tiderna.

Husbandet leds av den begåvade David Carbe och kvällens programledare är Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 4 juni kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

BingoLottos Nyårsbingo!28.12.2017 07:00Pressmeddelande

Välkommen på nyårsfest! Lotta Engberg håller dig sällskap under nyårsafton med bingo, spännande artister och vinster för totalt 31 miljoner. Miljonhjulet snurrar hela kvällen och vi gästas av Tomas Pettersson, Agneta Sjödin, Elisabeth Andreassen, Johan Östling m.fl. Uppträder gör Lasse Stefanz, Boris René, Peter, Bruno & Matilda, Jemima Hicintuka och Gunhild Carling. Dessutom kommer de svenska succétvillingarna SkillTwins.

Succé för BingoLottos Uppesittarkväll 23 december 201723.12.2017 23:52Pressmeddelande

Ny rekordförsäljning även i år. BingoLottos Uppesittarkväll gav mer än 42 miljoner kronor till svenskt föreningsliv! Lotta gjorde ett strålande program tillsammans med alla gäster och skänkte glädje till många vinnare. Fler än ofattbara 500 000 vinster har delats ut under kvällen, det är fler än 2000 vinster per minut under programmet. BingoLottos Uppesittarkväll är en tradition som växer sig starkare för varje år och i vartannat hushåll i Sverige har det i kväll spelats på bingolotter.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum