Bingolotto

Jens Lapidus i BingoLotto

Dela
Jens Lapidus, Fotograf: Martin Stenmark
 

På söndag gästar Snabba cash-författaren tillika advokaten Jens Lapidus BingoLotto. För musiken står rutinerade dansbandet Streaplers och husbandet leds av David Carbe. Programledare är som vanligt Ingvar Oldsberg.

Advokaten och författaren Jens Lapidus debuterade 2006 med Snabba cash, en av 2000-talets mest omtalade och sålda böcker. Uppföljaren Aldrig fucka upp är skriven i samma hårdkokta stil och skildrar även den de kriminellas egen inre logik. 2011 kom den tredje titeln i serien om Stockholms undre värld: Livet deluxe. Samtliga delar i trilogin filmatiserades dessutom med stor framgång.

2012 inledde Jens Lapidus en ny serie i tre delar med titeln VIP-rummet med paret Emily och Teddy i centrum. 2015 kom del två i serien, STHLM DELETE, och den avslutande delen ges ut våren 2017. På söndag berättar han om sitt författarskap i Ingvars gästfåtölj.

Streaplers är veteraner i BingoLotto-sammanhang. Bandet bildades 1959 som popgrupp men utvecklades sedermera till dansband och räknas som ett av Sveriges främsta och största dansband genom tiderna.

Husbandet leds av den begåvade David Carbe och kvällens programledare är Ingvar Oldsberg.

BingoLotto – Söndag 4 juni kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum