Bingolotto

Jessica Andersson i BingoLotto

Dela

På söndag gästas vi av den fantastiska artisten Jessica Andersson som nyligen medverkande i Stjärnornas Stjärna.

Jessica Andersson slog igenom över en natt när hon tillsammans med Magnus Bäcklund, som duon Fame, vann svenska Melodifestivalen 2003. Give me your Love var hennes första tävlingsbidrag och det har blivit hela sex bidrag till efter det. Det senaste bidraget Party Voice från 2018 rönte stora framgångar på svensk radio, och låten sålde guld.

Ett av Jessicas tidigare bidrag, I Did It For Love från 2010, blev vald till Årets låt på Svensktoppen och låg på listan i hela 98 veckor och slog i samband med det flera rekord.

Vid sidan av Jessica Anderssons konsertturnéer, shower och skivinspelningar, har hon även spelat musikal. 2008 blev hon belönad med Guldmasken för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i Little Shop of Horrors.
Förutom Jessicas roll som artist har hon även skrivit en framgångsrik självbiografi om sin uppväxt, När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var (2009), har sålt i över 120.000 ex. Boken har fått stort genomslag och mynnat ut i albumet 40.14.4.


Den 7 juni, kl. 18.00 i TV4 i BingoLotto!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum