Postkodstiftelsen

Jessica Cederberg Wodmar till Svenska Postkodstiftelsen

Dela

Jessica Cederberg Wodmar blir ny styrelseledamot på Svenska Postkodstiftelsen. Jessica är en av Sveriges främsta hållbarhetscoacher och har närmare 30 års erfarenhet från statlig, kommunal, privat och frivillig sektor nationellt och internationellt.

Foto:Jussi Knuuttila
Foto:Jussi Knuuttila

- Vi välkomnar Jessica till vår styrelse och ser mycket fram emot ett engagerat samarbete. Hennes kunskapsområde - hållbarhet och allt som är kopplat till det - är vi i stort behov av, säger Elisabeth Tarras-Wahlberg, styrelseordförande för Postkodstiftelsen.

Jessica är expert inom hållbarhet och hon är en uppskattad inspiratör som har skrivit flera böcker i ämnet. Hon sitter även i styrelserna för Städa Sverige och Sustainergies. 

- Behovet av att ge fler en hållbar framtid är stort, både lokalt och globalt, jag är mycket glad att få bli en del av det viktiga arbete som Postkodstiftelsen gör inom detta breda område, säger Jessica Cederberg Wodmar.

Postkodstiftelsens uppdrag är att förmedla stöd till olika typer av projekt som bidrar till en positiv samhällsförändring. Stiftelsen stöttar allmännyttiga organisationer i Sverige och internationellt som aktivt bidrar till uppfyllandet av de globala målen och att skapa positiv förändring genom konkreta insatser.

- Postkodstiftelsens vision är en bättre värld genom starka ideella organisationer. Jessica kommer med sin kompetens inom flera sektorer och hållbarhet bidra till en oerhört kompetent styrelse som speglar den bredd av projekt som stiftelsen stöttar för att realisera visionen, säger Marie Dahllöf, generalsekreterare för Postkodstiftelsen.

Nuvarande styrelse består av Elisabeth Tarras-Wahlberg, ordförande, Thomas Fogdö, vice-ordförande, Lena Adelsohn-Liljeroth, ledamot och Abbe Ibrahim, ledamot. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto:Jussi Knuuttila
Foto:Jussi Knuuttila
Ladda ned bild

Om

Postkodstiftelsen
PostkodstiftelsenPostkodstiftelsen är förmånstagare till Svenska Postkodlotteriet och förmedlar tidsbestämda stöd till projekt som drivs av ideella föreningar och stiftelser, i Sverige och internationellt. Sedan 2007 har mer än en miljard förmedlats till över 500 projekt.

 

Läs mer om Postkodstiftelsen på www.postkodstiftelsen.se

Följ Postkodstiftelsen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Postkodstiftelsen

Postkodstiftelsen ger en miljon kronor till Jontefondens Insamlingsstiftelse18.6.2020 15:30:00 CEST | Pressmeddelande

Svenska Postkodstiftelsen stöttar Jontefondens Insamlingsstiftelse med ett projektstöd på en miljon kronor för projektet Guldkanter under pandemin, som pågår till och med december 2020. Projektet verkar för att göra en akut insats för familjer vars barn väntar eller nyligen har genomgått en organtransplantation, för att minska känslan av ensamhet, rädsla och isolering hos dessa i samband med Covid-19 pandemin.

Postkodstiftelsen ger 2 085 000 kronor till Folkrörelsearkivet i Västerbotten21.1.2020 12:03:30 CET | Pressmeddelande

Svenska Postkodstiftelsen stöttar Folkrörelsearkivet i Västerbotten med ett projektstöd på drygt två miljoner kronor för projektet Det demokratiska arkivet, som pågår till och med våren 2022. Det demokratiska arkivet är en plattform för att tillgängliggöra arkiven för ett bredare samhälle, öka förståelsen för samhällets utveckling och skapa framtidstro genom insikten om allas möjlighet att kunna bidra till ett bättre samhälle.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum