Jiroy

För alla som vill göra en bra affär!

Dela

Tack vare teknik, tajming och en lucka i marknaden har Jiroy skapat en uppskattad marknadsplats för bra affärer!

Så länge människan existerat har det funnits handel, där tillfälliga erbjudanden varit centralt. Alla butiker har reor och alla marknadsför sina erbjudanden i egna kanaler. Varför finns inte alla rea-, fynd- och kampanjvaror samlade på en sajt? Det frågade sig Jiroys grundare Jimi Tadi, Roy Josefsson och Martin Lundström. 15 månader senare har de lanserat nya plattformen Jiroy.com där över 250 kända butiker anslutit sig till (bl a Åhlens, Granit, Lindex och Cervera)

– Detaljhandeln lever i en spännande tid, där konsumentens behov ständigt förändras i led av digitaliseringar, där det ofta handlar om någon form av förenkling. Vi har skapat en samlad plats för butikskedjor att sälja sitt rea-sortiment. Med vår lösning sparar konsumenten pengar, tid och energi, vilket har varit väldigt uppskattat och bidragit till vår kontinuerliga organiska tillväxt, säger Jimi Tadi, vd för Jiroy.

Nyckelord

Kontakter

Jimi Tadi, vd, jimi.tadi@jiroy.com

Bilder

Om

Jiroy
Kungsportsavenyen 21
41136 Göteborg

https://jiroy.com

Jiroy finns för alla som vill göra en bra affär!

Följ Jiroy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.