Jiroy

Jiroy stärker kassan med nya ägare

Dela

Jiroy har med affärsänglar genomfört sin första nyemission och bolagets strategiska partner Precis Digital blir även delägare.

Jiroy har skapat en marknadsplats för reavaror och har i satsningen med sig 300 butikskedjor, däribland Åhlens, Cervera, Indiska, Kjell & Company m. fl.

Bolaget har fram tills detta finansierats av grundarna själva.

- Vi välkomnar våra första externa investerare till resan att bli den självklara destinationen för rea-shopping. Vi har vuxit helt organiskt och skall nu med kapitalet initiera fler tillväxtstrategier, säger vd Jimi Tadi.

Bland de nya investerarna finns investmentbolaget Option One och affärsänglar.

- Jag är lika entusiastisk som Jiroys organisation i detta. Grundarnas resa är så otroligt inspirerande och gripande på samma gång. Som bolag checkar Jiroy av varenda box i hur en startup ska agera för att ha förutsättningarna att explodera, säger Jonas Arnell, en av änglarna.

Delägare blir även bolaget Precis Digital, som under året ingått ett strategiskt operativt partnerskap med Jiroy.

- Vi är tacksamma för möjligheten att vara med på denna resa. Som strategisk partner för marknadsföring har vi på kort tid skapat ett bra samarbete med Jiroy och ser fram emot nästa tillväxtfas, säger Partner Johan Wolfbrandt från Precis Digital.

Legal rådgivare till emssionen har MAQS advokatbyrå varit.

- Jiroy är ett spännande bolag i en spännande fas och det känns skönt att en första emission är på plats, säger Carl Fhager, MAQS Advokatbyrå.

Om Jiroy
Företaget har med sin medarbetarkultur i fokus byggt ett techbolag vars marknadsplats snabbt blivit Sveriges största reavaruhus på nätet. Bolaget grundades 2020 av Jimi Tadi och Roy Josefsson.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Jiroy
Kungsportsavenyen 21
41136 Göteborg

https://jiroy.com

Jiroy har med sin medarbetarkultur i fokus byggt ett techbolag vars marknadsplats snabbt blivit Sveriges största reavaruhus på nätet. Bolaget grundades 2020 av Jimi Tadi och Roy Josefsson.

Följ Jiroy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jiroy

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum