JLT Mobile Computers lanserar nästa generation av sin ruggade, tunna och lätta 10-tums Android-tablet

Dela

För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Bild tillgänglig: monika@prismapr.com

JLT Mobile Computers lanserarnästa generation avsin ruggade, tunna och lätta 10-tums Android-tablet

Uppgraderad tablet-datorerbjuder Android 9 med enbetydandeökning av processorprestanda, ljusstarkare skärm, snabbare kommunikation, USB Type-C och kameror med högre upplösning

Växjö den 8:e juni2021 * * * JLT Mobile Computers, ledande utvecklare av datorer för krävande miljöer, lanserar sin Android™ 9-baserade, nästa-generations, MT3010A-tablet. Med en kompakt 10-tums skärm och låg vikt är den ruggade tablet-datorn idealisk att använda inom branscher såsom lager, logistik, mat och dryck, transport och hamnar.

MT3010A-datorn representerar en betydande uppgradering vad gäller prestanda och funktionalitet jämfört med den befintliga MT2010A-datorn, men delar ändå samma exteriöra design, dimensioner och kringutrustning med föregångaren, vilket säkrar befintliga investeringar i kringutrustning och tillbehör.

Android har en dominerande marknadsandel inom smartphones, med miljarder användare som är bekanta med operativsystemet. Med ett enormt etablerat programvaru- och utvecklarstöd, utgör Android ett starkt komplement till Microsoft Windows-baserade system och infrastruktur, samt ett alternativ för att ersätta avvecklade, äldre Windows-system. Därför har det också skett en snabb teknisk och funktionell utveckling inom hårdvara och programvara för Android, vilket JLT nu erbjuder sina kunder i form av den nya MT3010A-datorn.

"Android utvecklas med stormsteg gällanderenprestandasåväl somanvändarvänlighet",säger Per Holmberg, VD för JLT Mobile Computers. "Visertill att våra kunder alltid har tillgång till densenasteoch bästa teknologin, och vår nya MT3010A-datorutgör ett stort steg framåt för att effektivisera deras verksamhet och öka produktiviteten. Med den nya enheten erbjuder vi ett betydande lyfti prestanda och funktionalitetvilketgervåra kunder inomlager, hamnar och liknande miljöer vadsom krävs för att användarna skall utföra sittjobb snabbt och effektivt."

I likhet med sin föregångare kombinerar den nya MT3010A-datorn en slitstark, robust konstruktion med ett tunt, lätt och ergonomiskt format som passar var som helst och är lätt att hantera för användaren. Tablet-datorn klarar 122 cm höga fall mot betong, har ett mycket brett driftstemperaturområde, är IP65 damm- och vattentålig och har testats enligt den rigorösa, militära standarden MIL-STD-810H vad gäller stötar, fall och vibrationer.

Bland MT3010A-datorns tydliga förbättringar finns betydligt högre prestanda hos Qualcomm® Snapdragon™ SDA660 octa-core-processorn samt den kapacitiva multitouch-skärmens fulla HD-upplösning (1920 x 1200 pixel). Skärmen erbjuder inställningar för hand, handske och regn samt dubbel ljusstyrka och optisk bindning för optimal läsbarhet i solljus (800 jämfört med 400 nits).

Jämfört med sin föregångare levereras den nya MT3010A-datorn med dubbla lagringsutrymmet, 50% mer systemminne, betydligt högre upplösning i både främre och bakre kamerorna (8MP och 13MP), mycket snabbare anslutningsmöjligheter med 802.11ac WiFi och Bluetooth 5, samt mycket snabbare USB 3.1-kabelanslutning i form av både en fullstor typ A- och en vändbar Typ C-port. Som tillval finns en Micro HDMI-port, integrerad 1D/2D-streckkodsläsare, 4G LTE mobilt bredband, högkapacitetsbatteri och hot-swapping funktionalitet.

Android 9, med möjlighet till framtida uppgraderingar, ger MT3010A-datorn speciella funktioner för industrianvändning såsom ”låst funktionsläge”, förbättrad kontroll av användargränssnittet, stöd för flera användare samt förbättrad systemsäkerhet.

JLT erbjuder en dockningsstation med enkel i- och urtagning och VESA-fäste, extra USB-stöd och 9 - 36V DC strömmatning. Tillgängligt finns även ett låsbart fordonsfäste som håller tablet-datorn säkert fastsatt på rörliga fordon.

Kontakta JLT Mobile Computers för mer information om nya MT3010A-datorn, eller besök www.jltmobile.com för att lära dig mer om JLT:s hela utbud av produkter och tjänster.

FörfrågningarPresskontakt
JLT Mobile Computers Group PRismaPR
Per Holmberg, VD Monika Cunnington
Tel.: +46 70 361 3934 Tel.: +44 20 8133 6148
per.holmberg@jltmobile.com
www.jltmobile.com
monika@prismapr.com
www.prismapr.com

Om JLT Mobile Computers

Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT med Eminova Fondkommission AB som Certified Advisor. För mer information, besök jltmobile.com.

Bilaga

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

Carina Kenneman interim CFO på Arcoma24.9.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

2021-09-24 PRESSRELEASE Carina Kenneman interim CFO på Arcoma Arcoma AB (publ) har under pågående rekrytering av ny CFO tillsatt en interim CFO från och med 25 september 2021. Interim CFO är Carina Kenneman som har en ekonomexamen från Stockholms Universitet, revisionsbakgrund och lång erfarenhet av rollen som Financial Manager inom olika verksamheter. Om Arcoma Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och det finns idag över 3 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen. Arcoma är listat på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är Erik

Planerat byte i statsobligation 1063 ersätts med ren emission23.9.2021 09:30:00 CEST | Pressmeddelande

Planerat byte i statsobligation 1063 ersätts med ren emission Riksgälden ersätter den planerade bytesauktionen i statsobligation 1063 med att sälja obligationen i en ordinarie auktion. Riksgälden kommer att erbjuda en volym på500 miljoner kronor i obligationen som en del av den ordinarie auktionen den 20 oktober. Riksgäldens plan var att bygga upp den utestående volymen i obligationen som förfaller 2045 genom en bytesauktion den 21 oktober. Men baserat på hur marknaden fungerar för närvarande bedömer Riksgälden att det är mer i linje med målet för förvaltningen av statsskulden att sälja obligationen utan att samtidigt köpa tillbaka en annan obligation. Den erbjudna volymen av statsobligation 1063 blir en del av den totala volymen på 3,5 miljarder kronor i den ordinarie auktionen den 20 oktober. Information om den resterande volymen kommer Riksgälden att ge som vanligt en vecka före auktionen kl. 16.20. Kontakt Johan Bergström, upplåningschef, 08 613 45 68 Anna Olofsson, analyschef, 08

Efter säkerhetsgranskning har rekryteringen av de minsta barnen i the Connection study återupptagits.22.9.2021 22:30:00 CEST | Pressmeddelande

Efter säkerhetsgranskning har rekryteringen av de minsta barnen i the Connection study återupptagits. Efter att säkerhetsgranskningen som utförts av Data Monitoring Committee (DMC) har slutförts kan IBT nu lämna det glädjande beskedet att rekryteringen av spädbarn i båda viktgrupperna, 500–1000 gram (Strata A och B), kan fortsätta. ”Med anledning av att spädbarnen i stratum A, som har en födelsevikt på mindre än 750 gram, är mycket känsliga har vi enats med FDA om att övervaka säkerheten för dessa spädbarn mycket noggrant. Den oberoende DMC har med anledning av detta slutfört en extra säkerhetsgranskning där det inte föreligger några invändningar mot att fortsätta studien. Vi förväntar oss att rekryteringstakten kommer att öka när vi återigen kan rekrytera i två strata. ” säger Staffan Strömberg, VD för IBT. Om Infant Bacterial Therapeutics AB Infant Bacterial Therapeutics AB (”IBT”) är ett publikt bolag med säte i Stockholm. Bolagets aktier av serie B handlas på Nasdaq Stockholm, Mid

Sinch tar ledande position inom interaktiva meddelandetjänster genom förvärv av MessengerPeople22.9.2021 07:30:00 CEST | Pressmeddelande

Stockholm, Sverige – 22 september 2021 – Sinch AB (publ), en ledande global leverantör av molntjänster för kundinteraktion via mobilen, meddelade idag att man har ingått ett bindande avtal om att förvärva MessengerPeople, en ledande tysk leverantör av mjukvara för kundkommunikation genom meddelandetjänster. Köpeskillingen uppgår till 48 miljoner EUR på kassa- och skuldfri basis, varav Sinch betalar 33,6 miljoner EUR kontant och 14,4 miljoner EUR i form av nya aktier i Sinch. Med gårdagens valutakurs där EUR/SEK är 10,18 motsvarar detta en sammanlagd köpeskilling om 489 miljoner SEK. MessengerPeople grundades i München 2015 och erbjuder en molnbaserad mjukvara som gör det enkelt för företag att kommunicera med sina kunder via interaktiva meddelandetjänster som WhatsApp, Telegram och Apple Business Chat (iMessage). MessengerPeople insåg tidigt potentialen i nästa generations meddelandetjänster och har utvecklat innovativa mjukvaruverktyg som gör att företag kan dra nytta av dessa möjligh

Mangold Insight presenterar ny analys om Terranets möjligheter21.9.2021 10:14:59 CEST | Pressmeddelande

I en ny analys upprepar Mangold Insight sin köprekommendation för Terranets aktie efter de senaste framstegen för företaget och med utgångspunkt i den höga aktiviteten i fordonsindustrin. Det expanderande teamet med ett högre kommersiellt fokus lyfts fram i kombination med den patenterade teknologin. Den livräddande VoxelFlow-tekniken kompletterar annan sensorteknologi i dagens fordon. Möjligheten att kunna klassificera och följa objekt upp till hundra gånger snabbare än branschstandarden är dess mest unika attribut, i kombination med den höga bildkvaliteten som teknologin genererar. Du hittar analysen "Snabbare Takt framåt" här: https://bit.ly/3nSsz55 För mer information om Terranet: Pär-Olof Johannesson Tel: +46 70 332 32 62 E-post: parolof.johannesson@terranet.se Om Terranet Terranet (Nasdaq: TERRNT-B.ST). Med visionen att rädda liv utvecklar Terranet sensorteknologi för kollisionsvarning i trafiken. Bolaget levererar mjukvara med tillämningar för avancerat förarstöd och autonoma fo

Kinnevik: Kallelse till extra bolagsstämma21.9.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Aktieägarna i Kinnevik AB (publ) ("Kinnevik") kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 21 oktober 2021. Med anledning av den pågående coronapandemin har Kinneviks styrelse beslutat att extra bolagsstämman ska genomföras endast genom poströstning med stöd av tillfälliga lagregler. Det kommer inte finnas någon möjlighet för aktieägare att närvara personligen eller genom ombud vid extra bolagsstämman. Kallelsen är bifogad till detta pressmeddelande. Information om de vid extra bolagsstämman fattade besluten kommer att offentliggöras den 21 oktober 2021 så snart utfallet av poströstningen är slutligt fastställt. Den extra bolagsstämman hålls för att besluta om styrelsens förslag om ett långsiktigt aktieincitamentsprogram för anställda i Kinnevik, innefattande bland annat beslut om ändring av Kinneviks bolagsordning och beslut om överlåtelse av incitamentsaktier till deltagarna i programmet. Deltagande Aktieägare som önskar delta i extra bolagsstämman ska vara införd i den av Eur

Riksgälden föreslår i stort oförändrade riktlinjer för statsskulden17.9.2021 09:30:00 CEST | Pressmeddelande

Riksgälden föreslår i stort oförändrade riktlinjer för statsskulden Riksgälden föreslår inga väsentliga ändringar i riktlinjerna för förvaltningen av statsskulden.Förslaget till riktlinjer för 2022lämnas till Finansdepartementet i dag. Riksgälden ser inte behov av några större ändringar i riktlinjerna efter att de justeringar som gjorts de senaste åren har lett till en mer övergripande styrning av skuldförvaltningen. Därmed har Riksgälden god flexibilitet att hantera stora variationer i statens lånebehov inom de ramar som riktlinjerna ger. Regeringen beslutar om riktlinjerna varje år senast den 15 november. Beslutet fattas efter att Riksgälden har lämnat sitt förslag och Riksbanken har yttrat sig över förslaget. I riktlinjerna fastställs bland annat hur statsskulden ska vara sammansatt och vilken löptid den ska ha. Riktvärden för sammansättning och löptid ligger fast Sammansättning Real kronskuld – andelen ska långsiktigt vara 20 procent av statsskulden.Skuld i utländsk valuta – expone

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum