GlobeNewswire

JLT Mobile Computers med på topplista över ledande leverantörer av framstående teknologiska lösningar för livsmedelsindustrin

Dela

För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Bild tillgänglig: monika@prismapr.com

JLT Mobile Computers med på topplista överledande leverantörer av framstående teknologiska lösningar för livsmedelsindustrin

Stryktåliga datorer av högsta kvalitet i kombination med kundanpassade tjänster utformade för livsmedelsindustrins specifika behov säkrar JLT en av de högt eftertraktade platserna på Food Chain Digests lista.

Växjö, Sverige, 1:e september2022 * * * JLT Mobile Computers, ledande leverantör av stryktåliga datorer för krävande miljöer, listas som en av 2022 års främsta leverantörer av framstående teknologiska lösningar för livsmedelsindustrin (eng. ”Top Food Chain Technology” provider). Topplistan tas fram av Food Chain Digest, den officiella tidningen för Food Shippers of America (FSA), med syfte att underlätta för aktörer inom livsmedelsindustrin att hitta nya teknologiska lösningar som möter de särskilda krav som gäller inom dessa verksamheter. För att säkerställa att de utsedda företagen och dess lösningar håller en hög kvalitet granskas alla nominerade verksamheter av branschrepresentanter. Detta gör att endast företag med erkänt anseende och tillräckligt många nöjda kunder kvalificerar sig för en eftertraktad plats på listan som röstas fram av professionella representanter från hela transport- och logistikkedjan.

"Teknologi spelar en avgörande roll i dagens livsmedelsförsörjningskedja, med höga krav på tillförlitlig drifttid, effektivitet, produktivitet och transparens", säger Brian Everett, ansvarig utgivare och redaktionschef för Food Chain Digest. "I programmet Top Food Chain Technology uppmärksammas framstående teknologier och tjänster från ledare som JLT Mobile Computers som hjälper aktörer inom livsmedelslogistik att uppnå sina affärsmål. JLT tillhandahåller inte bara den datorutrustning som behövs för att kundernas verksamhet ska fungera smidigt under dygnets alla timmar, utan kan tack vare årtionden av branschspecifik erfarenhet även erbjuda kundanpassade lösningar.”

"Vi är oerhört stolta över att bli uppmärksammade för det värde vår teknologi och tjänsterna vi erbjuder tillför livsmedelskedjan”, säger Per Holmberg, VD, JLT Mobile Computers Group. ”JLT har en lång historia av att arbeta med ledande företag inom livsmedelssektorn där utrustningen dagligen utsätts för tuffa prövningar under väldigt speciella förhållanden. Våra stryktåliga datorer är konstruerade för just den typ av förutsättningar och gör verkligen vad de ska – nämligen att säkerställa stabil och tillförlitlig drift som bidrar till ökad effektivitet och produktivitet genom hela livsmedelskedjan, från tillverkning till frakt och lagring.”

Ett av skälen till att JLT fick en plats på Food Chain Digests lista "Top Food Chain Technology" är den senaste innovationen JLT6012A™-datorn, en Android-version av den populära Windows-baserade datorn JLT6012™. Den nya modellen, designad för att ge högsta möjliga tillförlitlighet och med Google Mobile Services-certifiering (GMS), tillgodoser en snabbt ökande efterfrågan på Android inom både livsmedelslogistik och andra industrier. JLT6012A kombinerar slitstark hårdvara av hög kvalitet med det enkla, intuitiva och användarvänliga gränssnittet som Android kan erbjuda.

Ytterligare en bidragande faktor till att JLT togs med på topplistan över leverantör av teknologiska lösningar för livsmedelsindustrin är deras sätt att arbeta med kunder och förmågan att sätta sig in i deras situation. Innan de ger råd om val av utrustning och eventuella behov av systemanpassningar lägger de stor vikt vid att verkligen förstå kundernas specifika mål, problem, utmaningar och prioriteringar på djupet.

Ett bra exempel där JLT:s kundfokuserade arbetssätt har bidragit till högre produktivitet är den skräddarsydda lösning som de tog fram åt en välkänd amerikansk livsmedelsproducent på Fortune 500-listan. Kunden har idag tusentals specialanpassade JLT-datorer i sin verksamhet och uppskattar den höga tillförlitligheten samt att JLT håller en mycket hög servicenivå under hela produktlivscykeln. Dessutom visade sig imagen som designades åt kunden vara mycket värdefull. Den gör så att datorerna endast visar de utvalda applikationer som operatörerna behöver, vilket sparar både tid och pengar eftersom personalen kan arbeta effektivare. Ytterligare en fördel med den specialframtagna imagen är att den hindrar skadlig programvara och oönskade applikationer från att komma in i kundens nätverk och därmed säkerställer drifttid och ökar säkerheten.

För mer information om JLT Mobile Computers och dess datorprodukter, tjänster och lösningar, besök www.jltmobile.com. Mer finansiell information finns på JLT:s investerarsidor.

För fullständig lista över företag som är namngivna på Top Food Chain Technology-listan, besök www.FoodShippers.org och klicka på "Announcements".

Förfrågningar
JLT Mobile Computers GroupJLT Mobile Computers USA
Per Holmberg, VDEric Miller, CEO
Tel.: +46 70 361 3934Tel.: +1 480 705 4200 x215
per.holmberg@jltmobile.comeric.miller@jltmobile.com
www.jltmobile.comwww.jltmobile.com
PresskontaktCertified Adviser
PRismaPR Eminova Fondkommission AB
Monika CunningtonTel.: +46 08 684 211 10
Tel.: +44 20 8133 6148adviser@eminova.se
monika@prismapr.com
www.prismapr.com

www.eminova.se

Om JLT Mobile Computers

Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. Över 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige, Frankrike och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT med Eminova Fondkommission AB som Certified Adviser. För mer information, besök www.jltmobile.com.

Bilaga

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswire
GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

Valberedning inför Industrivärdens årsstämma 20233.10.2022 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Enligt det beslut om valberedningen som fattades vid årsstämman 2011, och som gäller tillsvidare, uppdras åt styrelsens ordförande att ta kontakt med fyra bland de röstmässigt största ägarregistrerade aktieägarna i Euroclear Sweden AB:s utskrift av aktieboken per sista bankdagen i augusti, som vardera utser en representant som inte är ledamot i bolagets styrelse att jämte ordföranden utgöra valberedning för tiden intill dess att ny valberedning utsetts. Valberedningen utser ordföranden inom gruppen. Sammansättningen av valberedningen ska tillkännages senast sex månader före nästa årsstämma. Inget arvode ska utgå. I enlighet härmed har valberedningen följande sammansättning: Mats Guldbrand, L E Lundbergföretagen, Bo Damberg, Jan Wallanders och Tom Hedelius stiftelse m fl, Jan Svedjebrant, SCA Pensionsstiftelser m fl, Mikael Schmidt, Essity Pensionsstiftelser m fl, samt Fredrik Lundberg, styrelseordförande i Industrivärden. Om ledamot lämnar valberedningen innan dess arbete är slutfört,

Två av tre svenskar har ett lyckligt arbetsliv3.10.2022 07:04:36 CEST | Pressmeddelande

Stockholm, Oct. 03, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Isac Hellwig, VD för Kvadrats inkubatorverksamhet Inkubik. Två av tre svenskar trivs på jobbet och tycker att de har ett lyckligt arbetsliv. Högre lön, större frihet och mindre stress skulle göra att ännu fler trivs på jobbet. Det visar en färsk Sifo-undersökning som konsultföretaget Kvadrat har låtit göra. De flesta svenskar är nöjda med både ansvar och arbetsuppgifter på jobbet och bedömer att kan fortsätta arbeta på samma nivå som idag i många år framåt. Egenföretagare är lyckligare än anställda, 72 procent respektive 65 procent svarar att de har ett lyckligt arbetsliv. Det visar Sifo-undersökningen som tillfrågat över 1 000 tjänstemän och 550 egenföretagare. Samtidigt svarar var femte svensk att de inte har ett hållbart arbetsliv. En av tre anställda (32 procent) och 23 procent av egenföretagarna är stressade på jobbet. För att kunna få ett ännu bättre arbetsliv är det högre lön som står högst (enligt 26 procent) på önskelistan. På andra

Sinch tillkännager Softbanks avyttring av hela sin ägarandel i Sinch29.9.2022 18:56:08 CEST | Pressmeddelande

Den nuvarande aktieägaren SoftBank avser att sälja hela sin ägarandel i Sinch till Neqst D2 och Sinchs medgrundare/tillförordnade vd Johan Hedberg. Sinch AB (publ) (“Sinch” eller ”Bolaget”) har meddelats att den nuvarande aktieägaren Softbank säljer sin andel i Bolaget till Neqst D2 och Sinchs medgrundare/tillförordnade vd Johan Hedberg. Andelen i Bolaget som avyttras uppgår till cirka 5,01 procent av de utestående aktierna och efter försäljningen äger SoftBank inga aktier i Sinch. När transaktionen har slutförts kommer Neqst D2, som redan är Bolagets största aktieägare, att inneha cirka 18,6 procent av Bolagets utestående aktier. Transaktionen kommer att offentliggöras genom ett flaggningsmeddelande och kommer att rapporteras till Finansinspektionens insynsregister. För mer information, vänligen kontakta Ola Elmeland Investor Relations Director Mobile: +46 721 43 34 59 E-mail: investors@sinch.com Thomas Heath Chief Strategy Officer & Head of Investor Relations Mobile: +46 722 45 50 55

Elanders – nya inringningsdetaljer för telefonkonferens i samband med delårsrapport januari-september 202229.9.2022 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Elanders publicerar delårsrapport för tredje kvartalet 2022 måndagen den 17 oktober kl. 13:00 (svensk tid), följt av telefonkonferens kl. 15:00 (svensk tid) med vd och koncernchef Magnus Nilsson samt ekonomidirektör Andréas Wikner. Vi bjuder in fondförvaltare, analytiker och media att delta i telefonkonferensen. En uppdatering har skett avseende inringningsdetaljerna till telefonkonferensen. Var vänlig använd ett av telefonnumren nedan och ring in 5-10 minuter före starttid för att ansluta till telefonkonferensen: Sverige: +46 (0) 8 5051 0086 Tyskland: +49 (0) 211 8822 8324 Storbritannien: +44 (0) 33 0551 0211 USA: +1 646 843 4609 Kod: 1948496# Agenda 14.50 Konferensnumret öppnas 15.00 Genomgång av delårsrapporten 15.20 Frågestund 16.00 Avslutning Under telefonkonferensen kommer en presentation att hållas. För att få tillgång till denna presentation, vänligen klicka på följande länk: https://www.elanders.com/sv/presentationer För mer information, kontakta Magnus Nilsson, verkställande

Inbjudan till HMS Networks telefonkonferens för det tredje kvartalet 202229.9.2022 11:30:00 CEST | Pressmeddelande

HMS Networks AB (publ) offentliggör sin rapport för det tredje kvartalet 2022 onsdagen den 19 oktober 2022 kl. 07.30. Samma dag kl. 09.00 arrangeras en telefonkonferens för press och aktiemarknad, där VD och koncernchef Staffan Dahlström samt finanschef Joakim Nideborn presenterar rapporten. Presentationen hålls på engelska och följs direkt via telefon eller via internet. De bilder som används under presentationen kommer att finnas tillgängliga på HMS webbplats före telefonkonferensen. För att delta i telefonkonferensen, ring in eller följ webbpresentationen via länken nedan. SE: +46 8 505 583 50 UK: +44 33 3300 9034 US: +1 646 722 4904 Länk till webbsändningen Presentation och inspelning av telefonkonferensen kommer sedan att finnas tillgängligt på HMS webbsida. https://www.hms-networks.com/sv/aktieagare För mer information, kontakta: Staffan Dahlström, VD HMS, +46 (0)35 17 29 01 Joakim Nideborn, Finanschef HMS, +46 (0)35 710 6983 HMS Networks AB (publ) är en marknadsledande leverantö

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum