JLT Mobile Computers presenterar stolt företagets nya JLT Test Center

Dela

För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Bild tillgänglig via: monika@prismapr.com

JLT Mobile Computers presenterar stolt företagets nya JLT Test Center

Toppmodernt center för miljö- och hållbarhetstestersäkerställer perfektbalansmellan högstaproduktkvalitet, interneffektivitet och produktionskostnader

Växjö den 26 maj 2021 * * * JLT Mobile Computers, en ledande utvecklare av datorer för krävande miljöer, tillkännager att man invigt sitt nya JLT Test Center. Detta dels för att få full kontroll över den redan höga kvaliteten och den extrema stryktåligheten hos befintliga JLT-produkter, dels för att effektivisera utvecklingen och möjliggöra tester av nya produkterbjudanden. Det nya testcentret är en del av JLT:s expansions- och tillväxtstrategi och bolagets mål att erbjuda marknadsledande produkter till sina marknader.

Att anpassa sig till industrins krav vad gäller slitstyrka och driftsstandarder är vardag för JLT och omfattande miljötester är avgörande för prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet hos ruggad datorutrustning. Detta då den rutinmässigt utsätts för påfrestningar som ligger långt bortom vad vanliga konsumentprodukter kan hantera. JLT har alltid designat, konstruerat och tillverkat utrustning som tål att användas i fält, som ökar kundproduktiviteten och förbättrar nöjdheten hos användaren. Tack vara de nya möjligheterna att kunna testa produkter inhouse under alla tänkbara driftsförhållanden och i alla utvecklingsskeden, blir denna process nu både mer tids- och kostnadseffektiv.

”Vivill att våra kunder ska kunna kännasig säkra på att vi alltid har testat alla aspekter av enheterna som deras verksamhet förlitar sig på i detalj och till det yttersta. Med vårt nya testcenter kan vi utsätta våra produkter för tester som går bortom de hårdaste miljöer de kan möta på fältet, utan att behöva involvera externa testlaboratorier och med minimala tidsfördröjningar. Om något går sönder, går vi tillbaka till ritbordet för att göra komponenten bättre och starkare, på plats här i vår egen anläggning, säger Per Holmberg, VD för JLT Mobile Computers. ”Vårt nya testcenter är toppmodernt. Vi kan testa för stötar och vibrationer, extrema temperaturer, luftfuktighet, slagstyrka och vi gör även mätning av elektrisk strålning och radiostörningar. Detta gör det möjligt för oss att hitta den ultimata balansen mellan högsta kvalitet, pålitliga produkter, utvecklingstid och produktionskostnader. Det är också viktigtför att främja framtida innovationer.

JLT har även tidigare testat datorutrustning i sina egna anläggningar, men det nya utökade JLT Test Center säkerställer ännu större testförmåga inhouse. Till exempel kan den nya vibratorn/skakmaskinen testa datorer och displayer vad gäller motstånd mot stötar och vibrationer, vilka båda utgör vanliga problem för enheter som används i fordon som är i rörelse och ofta i flerskift. Att kunna testa för att hitta svaga punkter, och sedan göra nödvändiga justeringar, maximerar drifttiden och kan utöka en produkts livslängd med flera år.   

JLT:s nya programmerbara klimatkammare kan köra automatiserade temperatursekvenser i timmar och dagar, för att nära matcha verkliga temperaturcykler och extremer. Den nya kammarens fuktkontroll skänker ytterligare en ny dimension till inhouse-testerna och mäter effekterna av extrem luftfuktighet och förändringar i luftfuktigheten på prestanda och tillförlitlighet.

Testcentrets radiolabb gör det möjligt för JLT att förkvalificera komponenter och konstruktioner för elektromagnetisk kompatibilitet (EMC) och elektromagnetisk interferens (EMI) innan enheterna skickas för officiell testning och certifiering. Detta minskar osäkerheten och snabbar på ”time to market”. Radiolabbet möjliggör också konfigurering för optimal radioprestanda och trådlös anslutning under varierande förhållanden och användningsscenarier.

Sammantaget kan JLT nu använda JLT Test Center i Växjö för tester som gör det möjligt för företaget att upptäcka och åtgärda problem redan tidigt i utvecklingsprocessen, testa nya designidéer, testa kundanpassade lösningar och till och med replikera en kunds specifika arbetsmiljö.

JLT Mobile Computers har länge uppmuntrat sina kunder att "prova innan du köper" – och därmed se till att enheterna inte bara uppfyller behoven utan också håller för kundernas specifika arbetsmiljöer, oavsett hur tuffa de är. Med det nya JLT Test Center kan kunderna vara mer säkra än någonsin på att JLT:s produkter kommer att uppfylla och överträffa förväntningarna.

För att lära dig mer om JLT Mobile Computers, och företagets produkter, tjänster och lösningar, besök www.jltmobile.com.

FörfrågningarPresskontakt
JLT Mobile Computers Group PRismaPR
Per Holmberg, VD Monika Cunnington
Tel.: +46 70 361 3934 Tel.: +44 20 8133 6148
per.holmberg@jltmobile.com
www.jltmobile.com
monika@prismapr.com
www.prismapr.com

Om JLT Mobile Computers

Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT med Eminova Fondkommission AB som Certified Advisor. För mer information, besök jltmobile.com.

Bilaga

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

Inbjudan till HMS Networks telefonkonferens för det andra kvartalet 202121.6.2021 10:15:00 CEST | Pressmeddelande

HMS Networks AB (publ) offentliggör sin rapport för det andra kvartalet 2021 onsdagen den 14 juli 2021 kl. 08.00. Samma dag kl. 09.00 arrangeras en telefonkonferens för press och aktiemarknad, där VD och koncernchef Staffan Dahlström samt finanschef Joakim Nideborn presenterar rapporten. Presentationen hålls på engelska och följs direkt via telefon eller internet. De bilder som används under presentationen kommer att finnas tillgängliga på HMS webbplats före telefonkonferensen. För att delta i telefonkonferensen, ring in eller följ webbpresentationen via länken nedan. SE: +46 8 566 426 93 UK: +44 3333 009 263 US: +16 467 224 956 Länk till webbsändningen Presentation och inspelning av telefonkonferensen kommer sedan att finnas tillgängligt på HMS webbsida. https://www.hms-networks.com/sv/aktieagare För mer information, kontakta: Staffan Dahlström, VD HMS, +46 (0)35 17 29 01 Joakim Nideborn, Finanschef HMS, +46 (0)35 710 6983 HMS Networks AB (publ) är en marknadsledande leverantör av lös

Eolus förvärvar två fullt tillståndsgivna svenska vindkraftsprojekt18.6.2021 16:15:00 CEST | Pressmeddelande

Hässleholm den 18 juni 2021 Eolus har tecknat avtal med RWE om att förvärva två fullt tillståndsgivna svenska vindkraftsprojekt. Projekten som omfattar 99 MW är lokaliserade i SE3 och Eolus kommer under sommaren att påbörja försäljningsprocessen med ambitionen att teckna avtal med en investerare under hösten 2021. Projekten är belägna i Avesta kommun (Skallberget/Utterberget) och Hedemora kommun (Tjärnäs) och omfattar totalt vardera 74,4 MW och 24,8 MW. Projekten är fullt tillståndsgivna. Eolus kommer under sommaren att påbörja försäljningsprocessen med ambitionen att teckna ett avtal med en investerare under hösten 2021. Planerad driftsättning är under 2023. För ytterligare information kontakta: Per Witalisson, VD, telefon +46 (0)70-265 16 15 Johan Hammarqvist, kommunikationschef, telefon +46 (0)720-50 59 11 Kort om Eolus Eolus Vind är en av Nordens ledande projektörer av vindkraftsanläggningar. Eolus skapar värden i alla led inom ramen för projektutveckling och drift av vindkraftsanl

Karolinska Developments portföljbolag Aprea Therapeutics uppnår primärt utfallsmått i kombinationsterapi av AML med eprenetapopt17.6.2021 10:25:55 CEST | Pressmeddelande

STOCKHOLM, SVERIGE 17 juni 2021. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att portföljbolaget Aprea Therapeutics rapporterar positiva resultat från en pågående fas 1/2-studie av bolagets läkemedelskandidat eprenetapopt i kombination med venetoklax och azacitidin i patienter med TP53-muterad akut myeloisk leukemi, AML. Studieresultaten visar att behandlingen uppnår studiens förutbestämda primära effektmått med fullständig remission i 37% av de utvärderade fallen. Studieresultaten baseras på en analys av 30 evaluerbara patienter där fullständig remission (CR) uppmättes i 37% av fallen. Den sammanlagda remissionsfrekvensen i kombination med ofullständig remission (CRi), CR/Cri, var 53%. Enligt studiens tillämpade design (Simon 2-stage) uppnåddes därmed det förutbestämda primära effektmåttet avseende fullständig remission. I den fortsatta delen av fas 1/2-studien ingår elva patienter som erhåller kombinationsterapin och monitoreras avseende säkerhet och behandlingse

MSAB lanserar ny lösning för omedelbar digital bevissäkring i fält17.6.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

MSAB lanserar Raven, en innovativ mobilapp-lösning för polis och andra brottsbekämpande myndigheter. Raven är en bärbar produkt som består av en avancerad uppsättning av verktyg för mobila enheter. Lösningen är speciellt utformad för användare i fält som snabbt behöver extrahera data ur mobiltelefoner och förvandla den till användbar bevisföring. "Så vitt jag vet är det helt unikt att ha en så lättviktig och kraftfull teknik ute på fältet", säger Joel Bollö, VD för MSAB. ”Digitala bevis behöver ofta samlas in vid en incident eller en brottsplats från vittnen och offer för att erhålla värdefulla insikter. Men ingen vill lämna ifrån sig sin mobiltelefon eller vara utan den tills det tekniska labbet fått fram bevisen ur den – det kan ta dagar eller veckor. För att undvika detta måste polis utrustas med lösningar på fältet för att snabbt och enkelt extrahera samtyckebaserade digitala bevis. Det är här Raven kommer till sin rätt, då det är en unik lösning för snabb tillgång till kritiska be

Terranet rekryterar ny utvecklingschef från Mercedes-Benz17.6.2021 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Idag meddelar Terranet (TERRNT B) att Mercedes-Benz utvecklingschef för Navigation & Maps, Nihat Küçuk, börjar som teknik- och utvecklingschef (CTO och SVP Product Management) för det växande teamet i Lund samt i Stuttgart, Tyskland. Nihat Küçuk har en lång gedigen erfarenhet som innovationschef på Mercedes-Benz och tidigare även som entreprenör, dels inom fordonsindustrin och dels inom mobilitet. Han kommer närmast från Mercedes-Benz där han sammantaget arbetat över femton år, nu senast som chef för den enhet som utvecklar ny sensor funktionaliteter för navigationssystem inom Mercedes-Benz koncernen. Under de senaste året har Terranet haft ett gemensamt utvecklingsprojekt under Nihat Küçuks ledning där VoxelFlow används till att mata säkerhetsdata in i Mercedes-Benz utvecklingsprojekt för navigationssystemet LiveMap. Terranet har de senaste veckorna påbörjat fälttester av VoxelFlow i fordon och under det kommande året kommer den patenterade teknologin att paketeras och förberedas för

Staten lånar 10 miljarder kronor på 50 år till 1,386 % ränta16.6.2021 18:00:00 CEST | Pressmeddelande

Statenlånar 10 miljarder kronor på 50 år till 1,386% ränta Riksgälden lånadei dag upp 10 miljarder kronor till en ränta på 1,386 procent i den planerade emissionen av en50-årig statsobligation. Den nya obligationen blir det längsta låneti Sveriges statsskuld. Totalt deltog ett 80-tal investerare med en budvolym på drygt 52 miljarder kronor i emissionen som genomfördes som en syndikering. Det innebär att en grupp banker sålde obligationen till villkor som Riksgälden godkänt. Obligationen prissattes till 45 räntepunkter över marknadsräntan på den tidigare längsta svenska statsobligationen som förfaller om drygt 24 år. – Jag är glad att vi har kunnat förlänga den svenska statspapperskurvan till 50 år genom denna transaktion. Med Sveriges starka statsfinanser som grund visar vi än en gång att Riksgälden kan attrahera en bred investerarbas, säger Johan Bergström, tillförordnad upplåningschef på Riksgälden. Riksgälden kommer att bygga upp den utestående volymen i den nya obligationen SGB 106

Kallelse till extra bolagsstämma i Klövern AB (publ)15.6.2021 18:00:00 CEST | Pressmeddelande

Aktieägarna i Klövern AB (publ), org.nr 556482-5833, kallas härmed till extra bolagsstämma fredagen den 9 juli 2021. Mot bakgrund av den pågående pandemin och med hänsyn till myndigheternas föreskrifter och råd om begränsningar av sammankomster för att minska risken för smittspridning genomförs bolagsstämman enbart genom poströstning med stöd av tillfälliga lagregler. Någon stämma med möjlighet att närvara personligen eller genom ombud kommer inte att äga rum. Klövern välkomnar alla aktieägare att utnyttja sin rösträtt vid stämman genom poströstning i den ordning som beskrivs nedan. Information om de vid stämman fattade besluten offentliggörs fredagen den 9 juli 2021 så snart utfallet av poströstningen är slutligt sammanställt. Anmälan m.m. Rätt att delta i stämman genom poströstning har den som dels är införd som aktieägare i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken torsdagen den 1 juli 2021; dels har anmält sitt deltagande genom att ha avgett sin poströst enligt anvisningarna unde

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum