GlobeNewswire

JLT Mobile Computers stärker närvaron på LogiMAT 2022 och presenterar stryktåliga Windows- och Android-baserade datorer

Dela

Besök JLT Mobile Computers på LogiMAT 2022
Hall 8, monter A15, 31 maj-2 juni 2022, Stuttgart, Tyskland

För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Bild tillgänglig: monika@prismapr.com

Bildtext: Fordonsmonterade JLT6012-datorn uppskattasutav JLT-kundenFreshför dessgoda förmåga att stå emot det tuffa slitage som utrustningen utsätts för vid användning i deras lagerlokaler, tack vare det kan verksamheten flyta på utan strul.

JLT Mobile Computersstärker närvaron på LogiMAT 2022 och presenterar stryktåliga Windows-och Android-baserade datorer

När Tysklands ledande logistikmässa LogiMAT nu gör sin återkomst som fysiskt evenemang på Stuttgart Trade Fair Center tar helhetsleverantören av stryktåliga datorer, mjukvarulösningar och tillhörande tjänster, JLT,tillfället i akt och medverkar för första gången med egen monter.

Växjö, Sverige, 21:aapril2022 * * * JLT Mobile Computers, ledande leverantör av stryktåliga datorer för krävande miljöer, välkomnar återkomsten av Tysklands främsta logistikevent LogiMAT som fysisk mässa med att stärka sin varumärkesnärvaro på plats i Stuttgart. För första gången ställer JLT ut med egen monter och kommer där att presentera sitt omfattande utbud av stryktåliga Windows- och Android-baserade datorer, mjukvarulösningar, tillbehör, och tillhörande tjänster under sitt eget varumärke (hall 8, monter A15). Precis som tidigare år visar även JLT:s lokala partner ecovium (hall 8/monter D61) produkter från JLT.

Med en utökad närvaro på LogiMAT fortsätter JLT sin tillväxtresa med målsättning att stärka den partnerbaserade säljkanalen och erbjuda ännu bättre kundsupport lokalt på den betydande och kvalitetsdrivna europeiska marknaden, vilket också är symboliskt för företagets snabba återhämtning från covid-pandemin.

Jag tror att jag talar för hela industrin när jag säger hur fantastiskt det är att se LogiMAT tillbaka som ett fysiskt evenemang i år, säger Per Holmberg, VD för JLT Mobile Computers Group. ”Mässan har länge varit av stor betydelseför JLTdå den utgjort en viktigplattform för attgenom vårt regionala partnernätverk visa upp våra stryktåliga datorer för potentiella kunder. I år tar vi det hela till nästa nivå och ställer ut med egen monter, något jag är mycket stolt över. Vi kommer där att presentera vårtutbud av högklassiga produkter och tjänstersom genom åren har kommit att uppskattas på den kvalitetsmedvetna europeiska marknaden.”

Dedikerade till att leverera med kvalitet i allt de gör, utvecklar och tillverkar JLT stryktåliga datorer av högsta kvalitet vid sin produktionsanläggning i Sverige. Företaget tillämpar samma kvalitetstänk i arbetet med det växande återförsäljarnätverket som består av noggrant utvalda säljpartners på de lokala marknaderna. JLT är en helhetsleverantör med mer än 25 års erfarenhet av att stötta sina kunder under hela produktlivscykeln, från installation till återvinningshantering. Utan att släppa fokus från sin unika specialitet – fordonsmonterade truckdatorer som garanterar tillförlitlig användning i de tuffaste miljöerna – tillgodoser de hela behovet för kunder inom logistikbranschen.

I montern på LogiMAT (A15, hall 8) kommer de ruggade fordonsmonterade datorerna i den hyllade JLT6012™-serien att vara en av höjdpunkterna. Utöver den populära JLT6012™-datorn med Windows operativsystem inkluderar serien nu även den Android 10-baserade modellen JLT6012A™ (se recension av Rugged PC Review), vilken lanserades för att möta den ökande efterfrågan av Android-baserade produkter för användning i supply chain- och logistikverksamhet. Med oöverträffad funktionalitet utgör JLT6012-serien en plattform för utvecklingen av innovativ hårdvara, mjukvara och tjänster som tillgodoser både dagens och morgondagens behov. Produktserien utmärks av hög prestanda, mycket tillförlitlig nätverksuppkoppling, minimala underhållskostnader och slitstarka komponenter som enkelt kan servas vid behov. Dessutom finns ett växande antal mjukvarutjänster att tillgå, varav många är internt utvecklade av JLT:s eget mjukvarubolag.

Datorerna i JLT6012-serien som är mycket slitstarka har samtidigt en modern design och ett användarvänligt gränssnitt för att möta operatörernas förväntan om estetiskt tilltalande arbetsutrustning. För större affärer finns det möjlighet att kundanpassa datorerna efter särskilda behov, JLT besöker då kundens anläggning för att göra en detaljerad utvärdering av verksamheten.

Kunder i hela Europa – från den nordiska ventilationssystemleverantören Fresh, till globala stålföretaget SSAB – uppskattar stryktåligheten hos JLT6012-serien då datorerna gör så att verksamheten kan flyta på utan avbrott även i tuffa miljöer.

På SSAB är kvalitet och hållbarhet högprioriterade områden vilket genomsyrar allt vi gör, något vi är mycket stolta över,säger Klas Lundåsen, IT-tekniker på SSAB Common IT Servive. ”Det gäller såväl våra egna produkter och tjänster som tredjepartsprodukter som vi använder i vår verksamhet. Vårt samarbete med JLT började när vi köpte de första datorerna 2003, ända sedan dess har utrustningen fungerat otroligt bra, i princip helt problemfritt. Nya JLT6012 håller samma höga kvalitet; konstruerade för att hålla över tid.”

För mer information om JLT Mobile Computers och dess datorprodukter, tjänster och lösningar, besök www.jltmobile.com, eller boka ett möte med Danny Dierckx, European Channel & Solution Director, under LogiMAT 2022 (monter A15, hall 8) i Stuttgart, Tyskland här.

Förfrågningar
JLT Mobile Computers Group JLT Mobile Computers
Per Holmberg, VD Danny Dierckx, European
Tel.: +46 70 361 3934 Channel & Solution Director
per.holmberg@jltmobile.comdanny.dierckx@jltmobile.com
www.jltmobile.comwww.jltmobile.com
PresskontaktCertified Adviser
PRismaPR Eminova Fondkommission AB
Monika Cunnington Tel.: +46 08 684 211 10
Tel.: +44 20 8133 6148 adviser@eminova.se
monika@prismapr.com
www.prismapr.com
www.eminova.se

Om JLT Mobile Computers

Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. Över 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige, Frankrike och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT med Eminova Fondkommission AB som Certified Adviser. För mer information, besök www.jltmobile.com.

Bilaga

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswire
GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

FDA beviljar särläkemedelsstatus för tasquinimod vid behandling av myelofibros18.5.2022 15:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lund 18 maj 2022 - Active Biotech AB (Nasdaq Stockholm: ACTI) meddelade idag att amerikanska Food and Drug Administration (FDA) har beviljat särläkemedelsstatus för tasquinimod vid behandling av myelofibros. "Särläkemedelsstatus som FDA tilldelat för tasquinimod i myelofibros utgör ett viktigt steg framåt för Active Biotech", säger Helén Tuvesson, VD Active Biotech. "Det öppnar en viktig regulatorisk väg och ger oss potential att snabbt avancera utvecklingen av tasquinimod i denna patientpopulation.” FDAs Orphan Drug Designation program ger särläkemedelsstatus för läkemedelskandidater avsedda för säker och effektiv behandling, diagnos eller förebyggande av ovanliga sjukdomar som drabbar färre än 200.000 människor i USA. Denna särläkemedelsstatus ger 7 års marknadsexklusivitet vid marknadsgodkännande samt vissa andra fördelar. I februari 2022 ingick Active Biotech ett exklusivt licensavtal med Oncode Institute i Nederländerna, som verkar på uppdrag av Erasmus University Medical Center (

Kommuniké från årsstämma i Arcoma Aktiebolag den 18 maj 202218.5.2022 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

2022-05-18 PRESSRELEASE Kommuniké från årsstämma i Arcoma Aktiebolag den 18 maj 2022 Idag, den 18 maj 2022, hölls årsstämma i Arcoma Aktiebolag. Årsstämman genomfördes enbart genom förhandsröstning (poströstning) med stöd av tillfälliga lagregler. Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades. Samtliga beslut fattades med erforderlig majoritet. Beslut om fastställande av räkenskaper samt resultatdisposition Årsstämman beslutade att fastställa resultat- och balansräkning samt koncernresultat- och koncernbalansräkning. Årsstämman beslutade även att disponera över bolagets resultat i enlighet med styrelsens förslag i årsredovisningens förvaltningsberättelse, innebärande att ingen vinstutdelning lämnas för 2021 samt att disponibla medel balanseras i ny räkning. Ansvarsfrihet åt styrelseledamöterna och verkställande direktören Årsstämman beslutade att bevilja styrelseledamöterna och verkställande direktören ansvarsfrihet för räkenskapsåret 2021. Val och arvodering av styrelse och

Eolus Vind AB delårsrapport 1 januari–31 mars 202218.5.2022 08:30:00 CEST | Pressmeddelande

Hässleholm den 18 maj 2022 1 januari–31 mars 2022 Nettoomsättningen uppgick till 432 (242) MSEK.Rörelseresultatet uppgick till -158 (-29) MSEK. Resultat före skatt uppgick till -159 (-21) MSEK.Periodens resultat efter skatt uppgick till -138 (-17) MSEK.Resultat per aktie före och efter utspädning uppgick till -5,55 (-0,67) SEK.Under perioden togs energianläggningar med en total effekt om 0 (0) MW i drift och överlämnades till kunder.Vid periodens utgång omfattade koncernens förvaltningsverksamhet 914 (874) MW. Väsentliga händelser under perioden Tidigare kommunicerade förseningar för Öyfjellet har fortsatt påverka projektet och försämrat lönsamhetsprognosen.Finansiella målsättningar kommunicerades baserade på affärsplan 2022–2024.Eolus lade en order på 16 vindkraftverk hos Siemens Gamesa till projekten Skallberget/Utterberget och Tjärnäs.Magnus Axelsson anställdes som operativ chef och vice VD i moderbolaget.Karin Wittsell Heydl anställdes som chef för kommunikation, hållbarhet och IT.

Norrlandsfonden investerar i Copperstone Resources18.5.2022 07:15:00 CEST | Pressmeddelande

Kiruna den 18 maj 2022 Norrlandsfonden har valt att investera ytterligare 5,5 MSEK i ett konvertibelt skuldebrev i Copperstone Resources AB (”Copperstone” eller ”Bolaget”). I enlighet med existerande låneavtal äger Norrlandsfonden rätt, men inte skyldighet, att stödja Copperstone i samband med kapitalanskaffningar. Lånet löper med Stibor 90 + 5 procents årlig ränta med kvartalsvisa räntebetalningar. Norrlandsfonden äger rätt att fram till den 30 april 2027 påkalla konvertering av hela eller delar av det nominella beloppet. Konverteringspriset kommer uppgå till 1,54 SEK/aktie, motsvarande 40 procents premium mot det volymvägda genomsnittet på de senaste riktade aktieemissionerna på cirka 1,1 SEK/aktie. Vid full konvertering av detta konvertibla skuldebrev skulle Norrlandsfonden erhålla 3 571 428 aktier i Copperstone, motsvarande 0,3 procents utspädning för befintliga aktieägare. “Vi är väldigt glada och stolta att Norrlandsfonden ännu en gång har beslutat att investera i Copperstone och

Karolinska Developments portföljbolag Aprea Therapeutics förvärvar Atrin Pharmaceuticals17.5.2022 16:55:38 CEST | Pressmeddelande

STOCKHOLM, SVERIGE 17 maj 2022. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att portföljbolaget Aprea Therapeutics har förvärvat det privatägda amerikanska bioteknikbolaget Atrin Pharmaceuticals Inc. Aprea Therapeutics kommer nu att prioritera utvecklingen av Atrin Pharmaceuticals läkemedelskandidater, vilka utvecklas för att bekämpa cancersjukdomar genom att påverka de proteiner som är involverade i tumörers förmåga att reparera skador i sitt DNA. Efter förvärvet av Atrin Pharmaceuticals läkemedelsprojekt flyttar Aprea Therapeutics sitt primära fokus till utvecklingen av ATRN-119, en läkemedelskandidat som hämmar en viktig signaleringsväg vid reparation av DNA-skador. ATRN-119 kommer inom kort att börja studeras i kliniska fas 1/2a-studier vid behandling av maligna solida tumörer, både som monoterapi och i kombination med standardbehandling. Parallellt med utvecklingen av ATRN-119 bedrivs separata program med en andra generationens ATR-hämmare, ATRN-354, med poten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum