JLT Mobile Computers utsedda till ”Top Software & Technology Provider 2021” av branschtidningen Food Logistics

Dela

För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Bild tillgänglig: monika@prismapr.com

JLT Mobile Computersutsedda till ”Top Software & Technology Provider 2021av branschtidningenFood Logistics

Tack vare det komplettautbudet av ruggad IT-utrustning som garanterar säker, effektiv och tillförlitlig drift inom logistikhanteringen av kylda livsmedel hos kunder världen över hamnade JLT Food Logistics årliga topplista.

Växjö, Sverige, 21:aDecember2021 * * *   Food Logistics, den enda branschtidningen som helt och hållet fokuserar på varuflödet i den globala logistikkedjan för kylda livsmedel, uppmärksammade JLTMobile Computers som ett av årets mest framstående mjukvaru- och teknikleverantörer. Utmärkelsen är en hyllning till företag vars lösningar garanterar en säker, effektiv och tillförlitlig global logistikkedja för kylda livsmedel.

”Moderna mjukvarulösningar och ny teknik får världen att gå runt, det är det som får logistikkedjor att röra på sig även när världen står still. Det håller människor, produkter och växter säkra samt tillhandahåller spårbarhet, synlighet, effektivitet och trovärdighet. Årets vinnare bevisar att det inte finns några gränser för vad som kan åstadkommas inom logistikbranschen med hjälp av rätt mjukvara och tekniska lösningar”, säger Marina Mayer, chefredaktör för Food Logistics och Supply & Demand Chain Executive.

”Vi är väldigt stolta över att våra stryktåliga datorer, mjukvarulösningar och tjänster gör att vi erhåller utmärkelsen som en utav de ledande teknikföretagen inom livsmedelslogistik”, säger Per Holmberg, VD JLT Mobile Computers Group. ”JLT har en lång historia av att jobba med framstående företag inom livsmedelssektorn. Våra stryktåliga fordonsdatorer, tablets och handdatorer är utvecklade med deras krav i åtanke och garanterat tillförlitlig drift och optimerad datakommunikation inom flera applikationsområden – från inomhusproduktion till utomhusanläggningar, från vägar, järnvägar eller hamnar till kyl- och fryslager.”

För att ett företag inom livsmedelsbranschen ska bli framgångsrikt måste samtliga delar längs hela produktionskedjan fungera på ett effektivt och tillförlitligt sätt, men det är en utmanande uppgift. En avgörande faktor är att kunna samla in data och således möjliggöra övervakning, analys och optimering av livsmedelsproduktionens alla delar. Med en omfattande portfolio, innehållandes fordonsdatorer, tablets och handdatorer, med antingen Android eller Windows som operativsystem, i kombination med mjukvarulösningar och tjänster förser JLT livsmedelsindustrin med kompletta IT-lösningar som underlättar detta.

I produktutbudet från JLT finns bland annat den populära JLT6012™-serien som tack vare inbyggda sensorer kan övervaka temperatur, vibrationer och annat som är av betydelse inom livsmedelslogistik. För att uppnå högsta möjliga tillförlitlighet är det helt avgörande att ha tillgång till relevant data, eftersom det gör det möjligt för kunder att aktivt förebygga driftstopp och därmed öka produktiviteten.

En annan avgörande faktor för optimal effektivitet i modern livsmedelsproduktion är tillförlitlig uppkoppling. Kunder som använder JLT:s produkter får tillgång till marknadens bästa trådlösa WAN-, LAN- och Bluetooth-teknik som kan användas även under de mest påfrestande förhållandena. De är designade för att upprätthålla kritiska datainsamlingssessioner och tillhandahåller även ett tydligt användargränssnitt som kan anpassas efter kunders individuella önskemål och behov.

Utöver den extrema tillförlitligheten på produkterna har även den förstklassiga servicen och supporten som JLT tillhandahåller till sina kunder bidragit till utmärkelsen från Food Logistics som ett av årets mest framstående mjukvaru- och teknikleverantörer. JLT är en dedikerad partner som alltid finns tillgängliga för att hjälpa sina kunder inom livsmedelsbranschen. De tar ett helhetsansvar och hjälper sina kunder hela vägen – från en första grundlig utvärdering av de exakta förutsättningarna som råder och vilka de specifika behoven för tillämpningsområdet är, för att därefter kunna guida kunden till att välja rätt utrustning och vid behov kundanpassa lösningen för att den ska vara optimerad för just den situationen.

För mer information om JLT Mobile Computers och dess produkter, tjänster och lösningar för hantering av kylda livsmedel och andra krävande logistikområden, besök www.jltmobile.com.

Samtliga företag som har kvalificerat sig till listan över årets Top Software & Technology Providers kommer att presenteras i den tryckta utgåvan av 2021 års november/decembernummer av Food Logistics. Gå till www.FoodLogistics.com för att se hela listan. Besök www.foodlogistics.com/awards för att veta mer om andra utmärkelser Food Logistics delar ut.

FörfrågningarPresskontaktCertified Adviser
JLT Mobile Computers Group PRismaPR Eminova Fondkommission AB
Per Holmberg, VD Monika Cunnington Tel.: +46 08 684 211 10
Tel.: +46 70 361 3934 Tel.: +44 20 8133 6148 adviser@eminova.se
per.holmberg@jltmobile.com
www.jltmobile.com
monika@prismapr.com
www.prismapr.com
www.eminova.se

Om JLT Mobile Computers

Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. Över 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT med Eminova Fondkommission AB som Certified Adviser. För mer information, besök jltmobile.com.

Bilaga

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

Solidiums verkställande direktör avgår18.1.2022 14:01:05 CET | Pressmeddelande

Solidiums verkställande direktör Antti Mäkinen lämnar sin post som VD den 31 maj 2022. Mäkinen, 60, har verkat i företagets ledning från och med år 2017. ”De senaste fem åren har varit givande och jag har fått arbeta med ett utmärkt team och fina portföljbolag. Solidium har en stabil position och bevisad förmåga att öka innehavens ägarvärde”, säger Mäkinen. Antti Mäkinen har verkat i flera av Solidiums portföljbolag som styrelsemedlem och som ordförande i aktieägarnas nomineringskommitté. Han är fortfarande nominerad i vårens bolagsstämmor bland annat som styrelseordförande i Stora Enso och styrelsemedlem i Metso Outotec. Solidiums styrelseordförande Harri Sailas tackar Mäkinen för arbetet både inom Solidiums ledning och som representant i Solidiums portföljbolag. ”Under ledning av Antti Mäkinen har Solidiums position etablerat sig och företaget har aktiverat sig både som ägare och vid att göra nya placeringar. Hans agerande har väckt uppskattning i alla företagets intressegrupper”, sä

LIDDS presenterar vid Redeye Fight Cancer seminarium14.1.2022 14:00:00 CET | Pressmeddelande

UPPSALA, SWEDEN – LIDDS AB (publ) meddelade i dag att Nina Herne deltar vid Redeyes Fight Cancer seminarium den 20 januari 2022. LIDDS VD Nina Herne presenterar kl 15.45 den 20 januari 2022 på Redeye Fight Cancer, som är ett årligen återkommande event där Redeye bjuder in några av de ledande nordiska bolagen aktiva inom indikationsområdet för att presentera sin syn på det kommande året. Eventet pågår mellan 09.00 och 16.00 och sänds via redeye.se/events. För anmälan: www.lyyti.in/watch-live-broadcast-fight-cancer För ytterligare information: Nina Herne, VD, telefon: +46 (0)70-714 74 57, E-mail: nina.herne@liddspharma.com Information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 januari 2022, kl 14.00 CET. LIDDS AB (publ) är ett svenskt läkemedelsföretag med en unik drug delivery-teknologi, NanoZolid®. NanoZolid® är en kliniskt validerad drug delivery-teknologi och som har en unik förmåga att åstadkomma en kontrollerad och stadigvarande frisättning av l

Klövern noterar att moderbolaget Corem offentliggjort resultatet av ett frivilligt återköpserbjudande av utestående Klövern 2018/2022-obligationer13.1.2022 17:00:00 CET | Pressmeddelande

EJ FÖR DISTRIBUTION I ELLER TILL, ELLER TILL NÅGON PERSON SOM BEFINNER SIG I ELLER ÄR BOSATT I USA, DESS TERRITORIUM OCH BESITTNINGAR (INKLUSIVE PUERTO RICO, DE AMERIKANSKA JUNGFRUÖARNA, GUAM, AMERIKANSKA SAMOA, WAKEÖARNA, NORDMARIANERNA, VARJE DELSTAT I USA OCH DISTRICT OF COLUMBIA) ELLER TILL NÅGON AMERIKANSK PERSON (U.S. PERSON, SÅSOM DEFINIERATS I REGULATION S I UNITED STATES SECURITIES ACT OF 1933, I DESS NUVARANDE LYDELSE) ELLER NÅGON JURISDIKTION DÄR UTGIVANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION AV DETTA DOKUMENT ÄR FÖRBJUDET ENLIGT LAG. DISTRIBUTION AV DETTA DOKUMENT KAN STRIDA MOT LAG I VISSA JURISDIKTIONER (I SYNNERHET USA OCH STORBRITANNIEN) Klövern AB (publ) (”Klövern”) noterar att moderbolaget Corem Property Group AB (publ) (”Corem”) har offentliggjort resultatet av det frivilliga återköpserbjudandet (“Återköpserbjudandet”) till innehavarna av Klövern’s utestående seniora icke-säkerställda obligationer med rörlig ränta, förfall 4 april 2022, ISIN SE0011063163 och med uteståend

Scanfil expanderar sin fabrik i Atlanta med 50 procent13.1.2022 14:00:00 CET | Pressmeddelande

Scanfil plc Pressmeddelande 13 january 2022 kl 14.00 CET Scanfil expanderar sin fabrik i Atlanta med 50 procent Scanfil expanderar sin fabrik i Atlanta, USA med 50 procent. Utbyggnaden består av en produktionsanläggning på 6 000 m² i omedelbart närhet av den nuvarande fabriken. Produktionen vid anläggningen beräknas starta under andra kvartalet 2022. – Kundefterfrågan har ökat rejält 2021 och USA marknaden är ett av de marknadsområden som växer snabbast, berättar Scanfils vd Petteri Jokitalo. – För att uppfylla den ökade efterfrågan inledde vi ett utbyggnadsprojekt i Atlanta. – Den här investeringen visar Scanfils beslutsamhet att växa och expandera med och för våra kunder på den amerikanska marknaden”, fortsätter Orlando Martinez, VD för fabriken i Atlanta. – Detta ger oss förutsättningar att fortsätta leverera första klassens service med den flexibilitet och skalbarhet som våra kunder förväntar sig. Den nuvarande fabriksanläggningen är cirka 12 000 m². Atlanta är en modern fabrik med

JLT Mobile Computers slutför förvärvet av sin franska säljpartner ID Work som nu blir JLT France11.1.2022 17:30:00 CET | Pressmeddelande

Genom förvärvet stärker JLT sin position och utökar närvaron på den betydande franska marknaden, vilket ligger i linje med företagets tillväxtstrategi. Växjö, Sverige, 11:e januari2022 * * * JLT Mobile Computers, ledande leverantör av stryktåliga datorer för krävande miljöer, annonserade idag att förvärvet av den franska säljpartnern ID Work har genomförts enligt plan. ID Work är från och med idag JLT France, med ID Works tidigare ägare Philippe Briantais som VD för det nya bolaget. Med ett helägt säljkontor i Frankrike kommer JLT:s förmåga att serva sina franska kunder och partners att stärkas avsevärt, därmed skapas också förutsättningar för ytterligare tillväxt på den viktiga franska marknaden. ID Work grundades 2013 av Philippe Briantais som har mycket lång erfarenhet från branschen. Företaget har sedan dess med stor framgång etablerat JLT på den franska marknaden genom att bygga upp ett nationellt nätverk utav systemintegratörer och återförsäljare som har drivit försäljningen. Gen

LIDDS tillkännager framgångsrikt slutförande av steg 1 i forskningssamarbete11.1.2022 17:00:00 CET | Pressmeddelande

UPPSALA, SWEDEN – LIDDS AB (publ) tillkännagav i dag att forskningssamarbetet med Johnson & Johnson Enterprise Innovation Inc har fortsatt in i nästa fas. ”Genom ett starkt samarbete har lovande data genererats, vilket ledde till ett enhälligt beslut av den gemensamma forskningskommittén att flytta projektet till nästa fas. På LIDDS strävar vi efter att förbättra resultatet för alla de som kämpar mot cancer genom att minska svåra biverkningar och förbättra effektiviteten. Slutförandet av steg 1 är en viktig milstolpe och vi ser fram emot vårt fortsatta gemensamma arbete”, säger Nina Herne, VD för LIDDS. Målet med forskningssamarbetet är att utveckla en onkologiprodukt baserad på NanoZolid®-teknologin för en icke tillkännagiven indikation. För ytterligare information: Nina Herne, VD, telefon: +46 (0)70-714 74 57, E-mail: nina.herne@liddspharma.com Denna information är sådan som bolaget är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, g

Karolinska Developments portföljbolag Umecrine Cognition presenterar prekliniska data som visar att golexanolon minskar inflammation i hjärnan och motverkar motoriska symtom11.1.2022 14:30:41 CET | Pressmeddelande

STOCKHOLM, SVERIGE 11 januari 2022. Karolinska Development AB (Nasdaq Stockholm: KDEV) meddelar idag att portföljbolaget Umecrine Cognition har presenterat resultat från en preklinisk studie som visar att läkemedelskandidaten golexanolone har en dämpande effekt på neuroinflammation i lillhjärnan, vilket leder till att sjukdomsrelaterade motoriska störningar upphör. Studien ger ytterligare ökad förståelse för golexanolons verkningsmekanism och belyser dess potential att behandla symtom relaterade till rörelse och koordination. Studien genomfördes i samarbete med dr Vincente Felipo vid laboratoriet för neurobiologi, Centro de Investigación Principe Felipe, Valencia. Neuroinflammation är en komplex process som normalt sker i det centrala nervsystemet, där immunceller aktiveras för att upprätthålla hjärnans funktion och motverka sjukdom. När denna process hamnar ur balans uppstår neurologiska funktionsnedsättningar, vilket ses i sjukdomstillstånd som hyperammonemi och hepatisk encefalopati

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum