TRR

Johan Lagerhäll blir ny vd på TRR

Dela
TRRs styrelse har utsett Johan Lagerhäll till vd för TRR med start den 6 juli 2022. Efter en gedigen rekryteringsprocess föll valet på Johan som tidigare varit tf vd och ekonomichef på TRR.
Jag känner mig ödmjuk inför uppdraget och är oerhört laddad. Att få förtroendet att få leda den här fantastiska organisationen är verkligen ett hedersuppdrag. Eftersom jag varit några år på TRR har jag god insyn i allt det fina arbete vi gör och jag ser fram emot att tillsammans med våra medarbetare förädla verksamheten, och se till så vi står rustade inför vårt nya utökade uppdrag, säger Johan Lagerhäll, vd på TRR Trygghetsrådet.
 
Johan Lagerhäll har varit ekonomichef på TRR sedan 2018 och har haft rollen som tf vd sedan februari. Tidigare har Johan arbetat som vd på Taxi Stockholm och som CFO på Lernia.

Johan Lagerhäll är trygg, kompetent och med sin gedigna bakgrund ger han TRR rätt förutsättningar för att ta organisationen in i framtiden. Johan och TRRs uppdrag är nu att bibehålla den goda omställningsorganisationen man byggt upp och samtidigt säkerställa att TRR klarar av att möta det nya omställningsavtalet som träder i kraft 1 oktober, säger Mattias Dahl, vice vd Svenskt Näringsliv och ordförande i TRRs styrelse.
 
Johan Lagerhäll tillträder som permanent vd på TRR 6 juli.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

TRR arbetar för tjänstemän och arbetsgivare inom det privata näringslivet. Vi är specialister på omställning och kompetensstöd. I våra 35 000 anslutna företag arbetar drygt 1,1 miljoner tjänstemän. Genom olika tjänster och rådgivning vägleder vi företag och deras medarbetare mot ny anställning, studier eller till att starta eget företag. TRR grundades 1974 av parterna på den privata arbetsmarknaden: arbetsgivarförbunden inom Svenskt Näringsliv och fackförbunden inom PTK. TRR är en stiftelse som drivs utan vinstintresse och styrelsen består av representanter för PTK och Svenskt Näringsliv. 

Följ TRR

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från TRR

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum