Vårdföretagarna

Johan Lahne ny näringspolitisk expert hos Vårdföretagarna

Dela

Johan Lahne har en kandidatexamen i företagsekonomi och kommer senast från Frälsningsarmén – en av Sveriges största idéburna organisationer inom socialt arbete.

Johan Lahne - näringspolitisk expert
Johan Lahne - näringspolitisk expert

- Jag ser fram mot att driva Vårdföretagarnas viktiga frågor och jag drivs av att skapa medvetenhet och engagemang. Vårdföretagarna är den ledande arbetsgivarorganisationen för idéburna och privata utförare och jag ser fram emot att ansluta mig till en av Sveriges vassaste enheter för påverkansarbete, säger Johan Lahne, ny näringspolitisk expert Vårdföretagarna.

- Vi är glada att Johan Lahne nu börjar på Vårdföretagarna. Johans erfarenheter av påverkansarbete kommer komma väl till pass, speciellt inför det kommande valåret, säger Sabina Joyau, näringspolitisk chef Vårdföretagarna.

För mer information:
Anders Manell, presschef Vårdföretagarna, 070-314 57 29 

Bilder

Johan Lahne - näringspolitisk expert
Johan Lahne - näringspolitisk expert
Ladda ned bild

Om

Vårdföretagarna
Vårdföretagarna
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-7626900https://www.vardforetagarna.se

Vårdföretagarna arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället

Vårdföretagarna är en arbetsgivar- och branschorganisation för vårdgivare som bedriver vård och omsorg i privat regi oavsett driftform. Föreningen har ca 2 000 medlemsföretag med ungefär 100 000 årsanställda.

Vårdföretagarna ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Föreningen arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället. Vi tillvaratar de privata vårdföretagens intressen och förbättrar den privata vårdens förutsättningar. 
Läs mer på www.vardforetagarna.se

Följ Vårdföretagarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vårdföretagarna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum