Brynäs IF

Johan Stark lämnar Brynäs IF

Dela

Idag meddelar Brynäs IF att Johan Stark kommer att lämna uppdraget som klubbdirektör i början av 2018. Johan Stark går vidare till tjänsten som generalsekreterare för Svenska Basketbollförbundet i Stockholm.

Idag meddelar Brynäs IF att Johan Stark kommer att lämna uppdraget som klubbdirektör i början av 2018. Johan Stark går vidare till tjänsten som generalsekreterare för Svenska Basketbollförbundet i Stockholm.


-Ja det är med blandade känslor jag nu har valt att lämna mitt uppdrag inom Brynäs IF. Det har varit fantastiska år men nu väljer jag att gå vidare till ett nytt uppdrag som generalsekreterare för Svenska basketbollförbundet. Jag kommer att finnas kvar fram till februari 2018 och kommer till dess att arbeta tillsammans med föreningens styrelse och ledningsgrupp för att lämna mitt uppdrag på bästa sätt säger Johan Stark.

Johan Stark tillträde rollen som klubbdirektör i september 2015. I rollen som klubbdirektör har Stark arbetat nära ledningsgruppen. Fokus under de här åren har varit Brynäs IFs lönsamhet och organisations- och verksamhetsutveckling. 

Vad kommer du minnas mest från tiden i Brynäs IF?

-Det jag tar med mig mest från tiden i Brynäs är det enorma engagemang som finns i och runt föreningen. Både i med och motgång. Brynäs engagerar! Mitt bästa minne är definitivt förra säsongens SHL-slutspel. Främst den 7:e avgörande semifinalen i Göteborg. Sen såklart alla fina kollegor, ledare, spelare och partners som jag har haft förmånen att få lära känna. Vad är det i ditt nya uppdrag som lockar?
- Att få den här möjligheten är otroligt stort för mig. Jag har varit aktiv inom basketen i hela mitt liv, både som spelare och i organisationer. Att få vara delaktig i att driva svensk basket framåt känns verkligen spännande, säger Johan Stark.

Jürgen Lorenz, styrelseordförande för Brynäs IF

-Vi är mycket nöjda med det arbete Johan har gjort för Brynäs IF. Under de här åren har fokus varit just på lönsamhet och utveckling av verksamheten och organisationen. Det arbetet har Johan styrt på ett mycket bra sätt och nu är vi redo att ta nästa steg med den som ska efterträda Johan i rollen som klubbdirektör. Vi från styrelsen är eniga med ledningen i föreningen om att verksamheten ska fortsätta på utstakad väg och vi ska fortsätta arbeta varje dag för att skapa vinnare på och vid sidan av isen, berättar Jürgen Lorenz, styrelseordförande Brynäs IF.

Rekryteringen av en ny klubbdirektör kommer inledas inom kort.

För ytterligare information, kontakta Johan Stark 0736-333300 

Nyckelord

Kontakter

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 
Vid sidan av den sportslige verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum