Dramaten

Jonathan Johansson gör exklusiv Stockholmsspelning på Dramaten

Dela

Den 7 november ger Jonathan Johansson en akustisk konsert på Stora scenen. Biljetterna släpps den 15 september kl 12.00.

På Dramaten framför han sina låtar, som rör sig mellan nattsvart sorg och solig eufori, i deras mest nakna och ärliga form.

Med sig har han två musiker: Emmanuel Hailemariam och Mats Sandahl. Spelningen på Dramaten är den enda i Stockholm under höstens turné, där han genomgående spelar för en sittande publik.

– Planen är en scen fylld med instrument. Att vi ska förflytta oss för att hitta varje låts bästa instrumentering. Sångerna ska kläs ner för att lättare… lyfta. Hybris i vanlig ordning alltså, men med Emmanuel Hailemariam och Mats Sandahl med mig känner jag mig lugn, säger Jonathan Johansson.

Konserten arrangeras inom ramen för Dramaten&.

Konserten med Elias som var planerad samma datum flyttas fram. Nytt datum meddelas senare.

Jonathan Johansson – akustisk höst, 7 november, Stora scenen

För mer information: 

Mimmi Fristorp 
Presschef 
08-6656175 
0703-726175 
mimmi.fristorp@dramaten.se 

Nyckelord

Bilder

Dokument

Om

Dramaten
Dramaten
Dramaten, Box 5037
102 41 Stockholm

08 - 665 61 00http://www.dramaten.se

Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, är Sveriges nationalscen. Teatern verkar utifrån ett uppdrag från regeringen, som bland annat innebär att teatern såväl ska förvalta teaterhistorien som arbeta för teaterkonstens utveckling. På Dramaten spelas således klassiker, nyskriven teater och teater för barn och ungdom. Teatern ägs till 100 procent av svenska staten. Teaterchef är Eirik Stubø.

Teaterhuset vid Nybroplan är Dramatens hemvist sedan 1908, och rymmer fyra scener. Den största, Stora scenen, rymmer upp till 770 besökare. I direkt anslutning till huset vid Nybroplan, på Almlöfsgatan bakom, ligger Lilla scenen. Sedan 1997 har Dramaten också en scen på Elverket, på Linnégatan 69.


Följ Dramaten

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Dramaten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum