Veteranpoolen AB

Jönköpingsföretagare vinner bragdpris från Svensk Franchise

Dela

Tjänsteföretaget Veteranpoolen har tilldelats pris för årets bragd av intresseorganisationen Svensk Franchise. - Jag är stolt och hedrad över priset. Vi är ett starkt lag, och nu behöver vi utföra fler bragder för att klara oss genom den pågående krisen, säger Karl Bergbom, Franchisetagare i Jönköpings Län

Karl Bergbom, kontorschef Veteranpoolen Jönköpings län.
Karl Bergbom, kontorschef Veteranpoolen Jönköpings län.

Veteranpoolen är ett tjänsteföretag där samtliga anställda är ålders- eller avtalspensionärer. Man utför ROT- och RUT-tjänster samt bemannar företag i de flesta branscher. I motiveringen lyfter Svensk Franchise fram den starka utveckling företaget haft under de senaste åren. Veteranpoolen är idag börsnoterat, och Sveriges största arbetsgivare för pensionärer.

- Vi har framförallt växt inom företagsbemanning. Företagare i Jönköpings Län har fått upp ögonen för att vi snabbt kan få in trygg och erfaren personal vid behov. Vi kan leverera allt från ekonomitjänster till truckförare eller fastighetsskötare, säger Karl Bergbom.

Men den pågående coronapandemin har drabbat bemanningsbranschen hårt, och det gäller även Veteranpoolen. Många företag drar ner på personal, och det finns även uppdrag som man inte längre utför.

- Hälsa och säkerhet måste alltid gå först. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer noggrant och våra kunder har stor förståelse för att vi nu behöver avvakta med vissa typer av uppdrag, säger Karl Bergbom.

Nu sätter Karl Bergbom sina förhoppningar till en bra vår, där många bokar hjälp med säkra ROT- och RUT-arbeten som kan utföras ute i friska luften, utan nära sociala kontakter.

- Vi har många medarbetare som är friska, utanför riskgrupp och som nu väntar på att få klippa gräs och häckar, bygga altaner eller måla fasader. Det är dags att utföra en bragd till – och ta oss igenom den här krisen tillsammans.

Kontakter

Kontakt: Karl Bergbom, Franchisetagare Veteranpoolen Jönköpings Län

Telefon: 076-3480477
E-mail. Karl.bergbom@veteranpoolen.se

Veteranpoolen Jönköping
Tel: 036-711337

Veteranpoolen Värnamo
Tel: 0370-43080

Veteranpoolen Vetlanda
Tel: 0383-755040

Veteranpoolen Nässjö
Tel: 0380-576500

Bilder

Karl Bergbom, kontorschef Veteranpoolen Jönköpings län.
Karl Bergbom, kontorschef Veteranpoolen Jönköpings län.
Ladda ned bild
Veteranpoolen hoppas på en bra vårsäsong med många säkra uppdrag inom trädgård och utomhushantverk.
Veteranpoolen hoppas på en bra vårsäsong med många säkra uppdrag inom trädgård och utomhushantverk.
Ladda ned bild

Om

Veteranpoolen AB
Hantverksgatan 30
43442 Kungsbacka

http://www.veteranpoolen.se

Faktaruta 1, årets franchisebragd:

Årets franchisebragd delas ut av intresseorganisationen Svensk Franchise, och ”tilldelas en person, företag eller organisation som bidragit till att utveckla franchise i Sverige eller utomlands. Juryn värderar insatser för franchising som har givit eko i samhället och som inneburit en beundransvärd expansion eller förändring under året.”

 

Faktaruta 2, om Veteranpoolen:

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 40 % och omsatte 2019 311 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 49 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Kungsbacka/Göteborg. 

 

Följ Veteranpoolen AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Veteranpoolen AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum