Tekniska verken i Linköping

Jonny Cammerfjord blir vice vd på Mjölby-Svartådalen Energi AB

Dela

Jonny Cammerfjord, chef för Marknad och försäljning inom MSE, blir nu också vice vd från den 1 november.

- En stark lokal förankring är en viktig hörnsten i MSE och Mjölbyborna känner sitt energibolag väl. Våra lösningar måste vara enkla och nyttiga för våra kunder. Men lika viktigt är att få våra kunder engagerade och medvetna så att vi tillsammans kan möta framtidens utmaningar. Det kan vi bara göra genom ett nära samarbete, säger Jonny Cammerfjord.

- Det känns jättebra att få Jonny vid min sida som vice vd på MSE. Med sin erfarenhet och kompetens bidrar han till en positiv utveckling. Det är en hög utvecklingstakt inom energibranschen och vi behöver öka tillgången på långsiktigt hållbara lösningar, säger Lena Svensk, vd. 

MSE ägs till 51 procent av Tekniska verken i Linköping. Resterande del, 49 procent, ägs av Mjölby kommun.


För mer information, kontakta gärna:
Lena Svensk, vd MSE, 070-922 14 01
Jonny Cammerfjord, chef Marknad och försäljning, MSE, 070-685 51 45

Nyckelord

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken är en del av drygt 230 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Nu driftsätts Sveriges största solcellspark i Linköping9.7.2020 15:40:00 CESTPressmeddelande

Första panelerna sattes upp i mitten av maj och trots förseningar, som en effekt av coronapandemin, kan nu Sveriges hittills största solcellspark börja producera el. En solig sommardag beräknas den ge el motsvarande årliga hushållselen hos 18 villor eller 36 lägenheter. Solcellsparken är en gemensam satsning för en mer hållbar energiförsörjning i Sverige från Alight, Infranode, Tekniska verken i Linköping och Swedbank.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum