Moment Group

Josefin Johansson ny artist hos 2Entertain

Dela

2Entertain - Part of Moment Group

Komikern, sångerskan och skådespelaren Josefin Johansson blir en del av 2Entertains härliga nöjeselit.

Josefin Johansson är komiker och skådespelare och 2015/2016 nominerades hon till Årets kvinnliga komiker på svenska stå up-galan. Josefin har också goda musikkunskaper och kombinerar gärna sin komiska sida med sång.

Josefin Johansson började 2006 på Sveriges Radio P3 och har arbetat med program som Pang PregoMorgonpasset Sommar och Musikguiden i P3: Sommarsession.

Hon gör stå up-föreställningar runt om i landet och har den senaste tiden lagt mycket fokus på en internationell karriär då hon gjort England och The Castle osäkert med stående ovationer och goda resultat. Under senare år har Josefin skrivit och agerat i tv, film, radio och på scen. Det har lett till att hon medverkat i tv-produktioner som Så ska det låtaAllsång på SkansenDoobidoo och Robins med flera.

Hon är initiativtagare till Humorkollo, ett projekt som är ämnat att bredda den svenska humorscenen och just nu är Josefin aktuell i Helt Sant i P4 (vetenskapshumor för barn varje söndag) och podcasten Josefinito Pod. Hon är också programledare för P3 Älskar och medverkar i pjäsen Drottningsylt tillsammans med Robert Noack

Kontakter

Bilder

Om

Moment Group
Moment Group
Åvägen 17F
412 51 Göteborg

0771 - 17 00 00http://www.momentgroup.com/

Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Norden. Inom koncernen skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år. Verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Hamburg, Oslo, Falkenberg och Växjö. Moment Group är listat på First North Premier med FNCA Sweden som Certified Adviser.

Inom Moment Group återfinns följande bolag och varumärken: 2Entertain, Ballbreaker, China Teatern, Cirkusbygningen, Golden Hits, Hamburger Börs, Hansen, KPH Matbar, Kungsportshuset, Lisebergsteatern, Minnesota Communication, Oscarsteatern, Showtic.se, The Concept, Vallarnas friluftsteater, Wallmans, Wallmans Group

 

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Efter högt biljettryck till Peter Jöback och showen "Med hjärtat som insats" släpps nu fler datum till Cirkus13.3.2018 09:16Pressmeddelande

Efter stor efterfrågan och högt biljettryck till Peter Jöback och kommande showen "Med hjärtat som insats” släpps idag fler datum till höstens show på Cirkus i Stockholm. Glädjande nyheter för Peter Jöback, som just nu återigen befinner sig på Broadway och där han gör succé i huvudrollen på "Phantom of the Opera's" 30 års jubileum.

GHOST - Musikalen om odödlig kärlek kommer till China Teatern i höst!6.3.2018 13:00Pressmeddelande

GHOST – den romantiska filmen med Patrick Swayze och Demi Moore i huvudrollerna kom år 1990, både historien och Whoopie Goldberg blev belönade med en Oscar. Baserad på filmsuccén, skapades musikalen med samma namn och efter premiären på brittiska Manchester Opera House i mars 2011 blev den snart omtalad som en av vår tids mest rörande kärlekshistorier. Musikalen har gjort stor succé på både Broadway och West End och nu får vi äntligen chansen att uppleva GHOST live på China Teatern i Stockholm.

Eric Gadd tar över Hamburger Börs i höst med egen show!5.3.2018 09:45Pressmeddelande

Förra året firade Eric Gadd 30 år som artist och nu är det äntligen dags att debutera med en egen show. Den 13 september är det urpremiär för OMG på Hamburger Börs i Stockholm, en glorifierad konsertupplevelse där Gadd ackompanjeras av Sveriges musikerelit. Eric kommer att bjuda på låtar från hela sin gedigna repetoar. En helkväll, inkluderat en Dinnerclubmeny signerad artisten själv samt en 90 minuters soulshow med ös från början till slut, utlovas. Biljetterna släpps den 19 mars.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum