Region Örebro län

Jourförändringar – ändrad tidplan för verkställande

Dela

Med anledning av den extraordinära situationen kring corona kommer verkställande av beslutet om jourförändringar att skjutas fram en tid. Detta gäller samtliga jourförändringar inom område opererande och onkologi, inklusive opererande discipliner på Lindesbergs lasarett.

Beslutet om förändrade jourer ligger fast, men genomförs när coronaläget stabiliserats.

- I och med att alla verksamheter på olika sätt är påverkade av den pågående smittspridningen av covid-19 så behöver man kunna lägga ett stort fokus på denna fråga, säger Ewald Ornstein, områdeschef för område opererande och onkologi.

De beslutade förändringarna av jourlinjerna inom område opererande och onkologi kommer därför att verkställas senare än vad som tidigare sagts.

- Det går idag inte att ange någon exakt tidplan, mer än att alla förändringar kommer att genomföras när situationen runt corona har stabiliserats, säger Ewald Ornstein.

Kontakt

Ewald Ornstein

E-post: ewald.ornstein@regionorebrolan.se

Telefon: 019-602 37 70

Om

Region Örebro län
Region Örebro län
Eklundavägen 1
701 16 Örebro

http://www.regionorebrolan.se

Region Örebro län - Tillsammans skapar vi ett bättre liv

Region Örebro län ansvarar för många frågor som berör länsinvånarnas vardag och framtid, bland annat hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur, näringslivsutveckling, kultur och utvecklingen av social välfärd.

Följ Region Örebro län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Örebro län

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum